Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ,ΣΤΟ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΙΤΑΤΑ

 
Ο Αντίλογος σε δημοσίευση  Αναγνώστη μας Τι ψάχνει ο Δήμος στα Κομιτάτα?

 θα ήθελα να σας ενημερώσω με την ιδιότητα του συμπολίτη που είχε την τύχη να γεννηθεί, να ζήσει τα παιδικά του χρόνια και να λατρέψει αυτό χωριό-"αετοφωλιά" ( 564 μέτρα υψόμετρο) σχετικά με τις ανακρίβειες που ηθελημένα ή εκ λάθους πληροφόρησης περιέχει αυτό.


  1. Τον Αντιδήμαρχο Ομαλών κ. Ματιάτο πράγματι "ουδέποτε άλλοτε τον είχαμε ξαναδεί" για τον απλούστατο λόγο ότι πρόσφατα ανέλαβε τα καθήκοντα του ως αρμοδίου Προέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με την νέα Δημοτική Αρχή.
    2. Με αυτή του την ιδιότητα συνοδευόμενος από την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Κομιτάτων είδε και ενημερώθηκε επί τόπου για τα προβλήματα συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου, της παιδικής χαράς κ.α. του χωριού και διερχόμενος από τον χώρο είδε και την περιοχή εγκατάστασης της ( 2ης ) μεταλλικής δεξαμενής ύδατος. Είναι συνεπώς αυτονόητο ότι δεν ήλθε ως "ειδικός";; για να "εξετάσει την περιοχή για την εγκατάσταση δεξαμενής ύδατος" όπως αφήνεται να νοηθεί από το δημοσίευμα αφού εξάλλου αναμένεται επίσκεψη επιτροπής ειδικών στο χώρο για να αποφανθούν σχετικά.
   3. Κατά το δημοσίευμα είναι "μεμπτόν" το ότι ο κ. Ματιάτος "είχε μπλοκάκι και σημείωνε" , θα έπρεπε να διαθέτει μνήμη προφανώς και είναι υπεύθυνος γιαυτό...
   4. Το αν υπάρχει κατηγορία "μπλοκακίων",  "αυτά που μετά κόβεις το χαρτί και το πετάς στα σκουπίδια"γνωρίζει ο συντάκτης του δημοσιεύματος ο οποίος διαθέτει προφανώς και μαντικές ικανότητες όσον αφορά την αξιοπιστία της νέας Δημοτικής Αρχής στην επίλυση προβλημάτων και ως συγχωριανός εύχομαι να διαψευσθεί, χρειάζεται όμως έστω και ελάχιστη πίστωση χρόνου πριν "καταδικάσουμε προφητικά"....
   5. Για το: "αν βρήκαν χωράφι δεν μάθαμε", δεν έχω σχόλιο..μιλάει από μόνο του.    

Ευχαριστώ εκ των προτέρων (για τη δημοσίευση).

  Με εκτίμηση

Γιώργος Ευαγγελάτος

Κάτοικος Κομιτάτων
ΠΗΓΗ  ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ http://kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου