Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕς ,,ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,,και οι νεοι ομιλοι και στο Μπάσκετ


Τα ζευγάρια στην φάση των 32 του Europa League:

(18 ΦΛΕΒΑΡΗ)
Γιούνγκ Μπόις - Έβερτον
Τορίνο - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σεβίλλη - Γκλάντμπαχ
Βόλφσμπουργκ - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Άγιαξ - Λέγκια Βαρσοβίας
Άαλμποργκ - Κλαμπ Μπριζ
Άντερλεχτ - Ντινάμο Μόσχας
Ντνίπρο - Ολυμπιακός
Τράμπζονσπορ - Νάπολι
Γκινγκάμπ - Ντινάμο Κιέβου
Βιγιαρεάλ - Ζάλτσμπουργκ
Ρόμα - Φέγενορντ
Αϊντχόφεν - Ζενίτ
Λίβερπουλ - Μπεσίκτας
Τότεναμ - Φιορεντίνα
Σέλτικ - Ίντερ

* 32 ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο του Europa League
* Η φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, μετά την κλήρωση της Δευτέρας


Στην Ουκρανία θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Ντνίπρο, αποφεύγοντας έτσι μεγαθήρια, όπως η Λίβερπουλ και η Ρόμα. Από τα υπόλοιπα ζευγάρια, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Τότεναμ-Φιορεντίνα και Σέλτικ-Ίντερ. 
πηγη  sport24   
Σύστημα διεξαγωγής Στην   Euroleague   ΟΙ  24 ΟΜΑΔΕς ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ 6 ΟΜΑΔΩΝ  ,,  ΚΑΙ  ΟΙ 4 ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΚΡΟΥΠ  ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ    ΣΤΟΥΣ "ΤΟΠ 16 "

O OLYMΠΙΑΚΟς  ΠΡΩΤΟΣ  ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ  ,,ΕΧΕΙ  ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ, 
ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟς  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΙΛΟ.   

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ   ΜΕ  ΔΥΟ ΠΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΩΝ 8 ΟΜΑΔΩΝ,, ΟΠΟΥ ΟΙ  ΤΕΣΣΕΡΙς  ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ  PLAY OFF ΧΙΑΣΤΙ   (1ος-4ος,  2ος-3ος  , 3ος -2ος  , 4ος-1ος) 

GROUP F (Ολυμπιακός)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Η μοναδική ομάδα που τελείωσε τον πρώτο γύρο χωρίς να γνωρίσει ήττα! Ο Δημήτρης Ιτούδης κάνει πολύ καλή δουλειά, αυτό βγαίνει στο παρκέ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας -που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλο μέγεθος- φαίνεται πως έχει... κλεισμένη θέση στο F4! Ο Νάντο Ντε Κολό ήρθε από το ΝΒΑ και κάνει τη διαφορά, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί και ο Μίλος Τεόντοσιτς, που έχει χάσει όμως αρκετά ματς λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα, σταθερή αξία παραμένει ο Σόνι Γουίμς, ενώ ακούγεται το όνομα του Κιριλένκο, κίνηση που αν πάρει... σάρκα και οστά θα ανεβάσει επίπεδο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. η οποία έχει στερηθεί και τον Κριάπα, που αναμένεται όμως να επιστρέψει.
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της τουρκικής ομάδας και φέτος η εικόνα που παρουσιάζει η Φενέρ είναι σαφώς καλύτερη. Ο Άντριου Γκάουντλοκ κάνει τη διαφορά, παίκτες όμως οι Βέσελι - Μπιέλιτσα ξεχωρίζουν, ενώ υπάρχει ακόμα και ο Μπογκντάνοβιτς, που ακόμα δεν έχει αποδώσει όπως μπορεί, ωστόσο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα της Ευρώπης. Η Φενέρ φέτος είναι βελτιωμένη και θα έχει πιθανότητες να βρεθεί στις θέσεις που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας.
Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία)
Με 5 νίκες και ισάριθμες ήττες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση για τη Λαμποράλ Κούτσα. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πολύ άσχημα τη σεζόν, ωστόσο από ένα σημείο και μετά βελτιώθηκαν, με την απομάκρυνση του Μάρκο Κρέσπι να έχει θετική επίδραση στους Βάσκους. Πρόσφατα αποκτήθηκε ο Μάικ Τζέιμς από τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ ο παίκτης που κάνει τη διαφορά είναι ο Τόμας Ερτέλ, που μέχρι πρόσφατα αποτελούσε... μήλον της έριδος για πολλές ομάδες. Ακόμα ένας γνωστός μας είναι ο Μίρζα Μπέγκιτς, που θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.
Νίζνι (Ρωσία)
Η Νίζνι έκανε ένα φοβερό ντεμαράζ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και έκλεισε θέση στο TOP 16. Όταν τραυματίστηκε ο Ροτσέστι, που είχε κοντά στους 20 πόντους κατά μέσο όρο, πολλοί πίστεψαν πως το... ταξίδι της Νίζνι έλαβε τέλος. Με «διπλό» όμως στην Πόλη και μεγάλη νίκη επί της Ούνικς σε ματς... do or die πήρε την πρόκριση και δείχνει έτοιμη για ζημιές, αν και πρόκειται λογικά για τον... αδύναμο κρίκο του ομίλου.
Εφές (Τουρκία)
Στο δρόμο του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η Εφές έβαλε λεφτά για ακόμα μία χρονιά, πήρε παίκτες όπως ο Σάριτς, ο Λάσμε ή ο Κρστιτς και θέλει επιτέλους να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη. Δεν γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει, καθώς έχει ορισμένα κενά, όπως αυτό στη θέση του πλέι μέικερ. Πρόκειται όμως για ένα αρκετά δουλεμένο σύνολο, που θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ομίλου και θα παλέψει για μία θέση που θα της δώσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
Ουνικάχα (Ισπανία)
Η ομάδα της Ανδαλουσίας τερμάτισε με 4 νίκες και 6 ήττες στην πρώτη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Η Ουνικάχα Μάλαγα δεν μπορεί να τρομάξει τον Ολυμπιακό, ωστόσο για ακόμα μία χρονιά ο Χουάν Πλάθα έχει κάνει καλή δουλειά και δεν πρόκειται να αποτελέσει... σάκο του μποξ. Μεταξύ άλλων στην περιφέρεια υπάρχει και ο... δικός μας Κώστας Βασιλειάδης.
ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)
Οι Πρωταθλητές Ιταλίας τελείωσαν τη regular season με 5 νίκες και ισάριθμες ήττες. Το σύνολο του Λούκα Μπάνκι δεν τρομάζει, υπάρχουν όμως παίκτες με ποιότητα και γενικά το ρόστερ έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις. Ο Λίνας Κλέιζα προσπαθεί να βρει τον παλιό-καλό του εαυτό και θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει να φοβηθεί πολλά από την ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μιλάμε για μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όμως ο Χάκετ, ο Μος ή ο Τζεντίλε.
Ε΄ ΟΜΙΛΟΣ: A1, B2, Γ3, Δ4, Γ1, Δ2, A3, B4
ΣΤ΄ ΟΜΙΛΟΣ: B1, Γ2, Δ3, A4, Δ1, A2, B3, Γ4
 
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/basketball/item/4926-euroleague-afierwma

KAI  ME  EΘΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΓΙΟΥΡΟ 2016
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ   Ως  ΕΞΗς
Τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία, ήταν τελευταία του Κώστα Κατσουράνη με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, καθώς η νέα τάξη… πραγμάτων που ακολούθησε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τον είχε στα… πλάνα της.
Ο Γιώργος Σαρρής ξήλωσε το μεγαλύτερο κομμάτι από το ένδοξο παρελθόν και στο πλαίσιο αυτό κόπηκε και ο έμπειρος μέσος από τις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι.
Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στον… χαρακτήρα που πλέον δεν είχε η Εθνική, καθώς ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή η απουσία ενός παίκτη που θα «ξυπνούσε» τους υπόλοιπους…
Ο Γιώργος Καραγκούνης όσο και αν προσπάθησε από το νέο ρόλο που είχε, δεν τα κατάφερε, αλλά πλέον παρουσιάζεται μία νέα ευκαιρία. Η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη από τον Ατρόμητο, ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για το παιχνίδι με την Ουγγαρία τον Μάρτιο.
Ένα ματς, που η νίκη αποτελεί μονόδρομο, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες πρόκρισης στο Euro 2016 που θα γίνει στην Γαλλία. Στις κλήσεις λοιπόν για αυτή την αναμέτρηση, ο «Κατσούρ» θέτει υποψηφιότητα με το… καλημέρα, πριν καν πάρει το πρώτο λεπτό συμμετοχής με τους Περιστεριώτες…
Είναι το… χαρτί που θα πρέπει να παίξει κατευθείαν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός που θα κληθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα που άφησε το καταστροφικό 4μηνο του Κλαούνιο Ρανιέρι…
Το «Όχι Κατσουράνη με Κόστα Ρίκα», ίσως ήρθε η ώρα να γίνει «Ναι Κατσουράνη με Ουγγαρία».


Διάβασε περισσότερα στο: «Ναι» Κατσουράνη με Ουγγαρία | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου