Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτινό Παζάρι & Πάρτυ από το Τραβέρσο - Σάββατο 13 Δεκέμβρη

Γιορτινό Παζάρι & Παρτυ από το Τραβέρσο
Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη, από τη 1 το μεσημέρι και μετά, μας περιμένει η ζεστή ατμόσφαιρα του Mescalero Café Bar στη Λακήθρα, με την ξυλόσομπα να καίει, τον καφέ και το τσάι να αχνίζουν, τα γλυκά να μας προκαλούν και τη μουσική να μας εμπνέει. Στο χώρο θα φιλοξενείται το γιορτινό παζάρι του Τραβέρσο που περιλαμβάνει:
• Χειροποίητα στολίδια

• Μεταχειρισμένα αντικείμενα (ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, κ.ά.)
• Πωλητήριο προϊόντων της ΒΙΟΜΕ (καθαριστικά κι απορρυπαντικά)
Όπως και στα παλιότερά μας παζάρια, στόχος δεν είναι η αύξηση της κατανάλωσης εν όψει γιορτών, αλλά η ευκαιρία να βρεθούμε και να μιλήσουμε, να κάνουμε καλή παρέα και να εντοπίσουμε όλα όσα μας φέρνουν πιο κοντά. Αν στοιχειωδώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις αυξημένες γιορτινές σας ανάγκες όσο πιο οικονομικά γίνεται, ακόμα καλύτερα! Έτσι μπορείτε να συνεισφέρετε με ό,τι μπορείτε να διαθέσετε, ή και καθόλου, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την οργάνωση των επόμενων κοινωνικών δράσεων του Τραβέρσο.
Από τις 9 το βράδυ και μετά, θα ακολουθήσει πάρτυ με τον Δημήτρη Σμαΐλη και τη Μαρία Δήμα σε ένα «μυστηριώδες» live πρόγραμμα, σε συντονισμό με τους DJ’s Groovy Habits, Divya Karamat και guest stars…
Για όλ’ αυτά θα χαρούμε πολύ να έχουμε κοντά μας τους φίλους μας, αλλά και να γνωρίσουμε νέους. Σας περιμένουμε με τις ιδέες και με το κέφι σας για ένα ζεστό και εμπνευσμένο χειμωνιάτικο Σάββατο!
Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου