Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛ. ΚΑΤΣΑΪΤΗ προς Γ. Τζωρτζάτο:Ποιός πρωην πρόεδρος έδωσε 40.000 ευρώ για Χριστουγεννιάτικα φωτάκια?

 
 
 
http://4.bp.blogspot.com/-IVWnyR22PGk/US42mDTeYZI/AAAAAAABtSM/AI7vnkeA6H8/s640/image.jpgΣτην μεσημεριανή εκπομπή του Σάκη Βούτου,  άκουσα ρεπορτάζ της  Γιάννας Κουλουμπή  από την συνέντευξη του κ. Τζωρτζάτου Προέδρου του Λιμ. Ταμείου.
Σε ερώτηση λοιπόν σχετική με τις  14000 ευρώ που στοίχισαν  τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που προμηθεύτηκε το Λιμενικό Ταμείο, με απευθείας ανάθεση όχι από την τοπική αγορά, ο κ. Τζωρτζάτος είπε  (σύμφωνα με το ρεπορτάζ)  ότι τα λαμπιόνια στοίχισαν πράγματι 14.000 ευρώ ενώ « παλιά » έφθαναν και τις 40.000 ευρώ.
Πρώτον ο κ. Τζωρτζάτος οφείλει να εξηγήσει όταν λέει «παλιά» τι εννοεί και ποιόν εννοεί……εμένα την Ελπίδα Κατσαϊτη, τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση,  τον Μανώλη Βαλέτα ή πάει ακόμα παραπίσω.
Και δεύτερον  επειδή   «παλιά»  ήμουν και εγώ Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο, ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι επί της θητείας μου,   με την σύμφωνη  γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου, αγόραζα τα πάντα από την τοπική  αγορά, και ουδέποτε αγόρασα λαμπάκια  η ξόδεψα 40.000 ευρώ για τέτοια δραστηριότητα.

Αν ο κ. Τζωρτζάτος έχει στα χέρια του ένα τέτοιο τιμολόγιο, πληρωμένο από εμένα,  ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ να το δώσει στην δημοσιότητα.
ΤΟΝ  ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ,  να βγάλει  αυτό το τιμολόγιο  ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,  στην δημοσιότητα και να ονοματίσει και τον Πρόεδρο που το υπόγραψε, για να τον μάθει και ο κόσμος.
Γενικότητες υπαρκτές ή ανύπαρκτες πρέπει να αποφεύγονται……
ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ  ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ….
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!


ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ
Πρώην ΠΡΕΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
ΠΗΓΗ   KEFALONIAPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου