Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Διαβάζοντας τη λίστα με τα ονόματα των «εκπαιδευτικών» που υπέγραψαν τη δήλωση συμπαράστασης στους εγκληματίες – τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη» και των «Πυρήνων της φωτιάς», Ηρακλή Κωστάρη και Νίκου Ρωμανού, είδαμε και το όνομα του εξέχοντος μέλους της ΕΛΜΕΚΙ Νικόλα Γαλιατσάτου.
Φυσικά δεν μας προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός καθαυτό, όσο η απουσία και των υπολοίπων ονομάτων του «κύκλου των μπολσεβίκων καθηγητών» της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.
Χωρίς κανένα σχόλιο, να υπενθυμίσουμε απλώς ότι έχουμε από την πλευρά μας προειδοποιήσει προ πολλού την κοινωνία των νησιών μας και τους Κεφαλλήνες γονείς, για το δηλητήριο που ποτίζουν καθημερινά τα παιδιά στα σχολεία τα αντεθνικά – προδοτικά φίδια που έχουν καταλάβει την εκπαίδευση.

Η κατάσταση που δυστυχώς δημιουργείται πλέον στην πατρίδα μας είναι άκρως επικίνδυνη, κατ’ επιλογή του ξενόδουλου προδοτικού καθεστώτος και με την ανοχή ή αδιαφορία του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας.
Πολύ σύντομα όμως φτάνει η ώρα της κρίσεως. Ο Ελληνικός λαός θα κληθεί στις επερχόμενες εκλογές ν’ αποφασίσει, αν θέλει μία Ελλάδα μπάχαλο των αριστερών μπαχαλάκηδων και του αρχιμπαχαλάκια του ’90 Αλέξη, με όλες τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει μία τέτοια επιλογή, ή αν θέλει μία Ελλάδα Ελλήνων βασισμένη στις πατροπαράδοτες Ελληνικές αξίες, τη μόνη επιλογή που μπορεί να οδηγήσει στη σωτηρία του Ελληνικού Έθνους και στη γενικότερη εθνική ανάκαμψη και ανάταση.
Και κανείς πλέον δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε…
Υ.Γ. 1.Μήπως μπορεί να απαντήσει κάποιος απ’ όλους αυτούς τους ταξικούς αγωνιστές της δεκάρας, σε ποια «τάξη» ανήκει ο Ρωμανός εγγονός του Νάσιουτζικ και τα υπόλοιπα «παιδιά των βορείων προαστείων»;
Υ.Γ. 2.Έξω ΤΩΡΑ όλοι οι εβραιομπολσεβίκοι από την Εθνική Παιδεία των Ελλήνων.
Ακολουθεί το κείμενο με την υπογραφή Γαλιατσάτου. Δείτε και φρίξτε.
«Η πρόσβαση στην εκπαίδευση, αυτονόητο δικαίωμα όλων.
Οι κρατούμενοι Νίκος Ρωμανός και Ηρακλής Κωστάρης βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 10/11 και 29/10 αντίστοιχα, διεκδικώντας εκπαιδευτική άδεια για να παρακολουθήσουν τη σχολή στην οποία πέρασε φέτος με πανελλαδικές εξετάσεις ο πρώτος και φοιτά ήδη εδώ και τρία χρόνια ο δεύτερος. Το συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατούνται απέρριψε το καθ’ όλα νόμιμο αίτημά τους, εφαρμόζοντας στην περίπτωσή τους ένα απαράδεκτο καθεστώς εξαίρεσης και διακρίσεων. 
Όσοι υπογράφουμε αυτό το κείμενο, δάσκαλοι από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, επισημαίνουμε κατ’ αρχάς τον κίνδυνο να απαξιωθεί και να ακυρωθεί στην πράξη ο πολύτιμος όσο και πολύπαθος θεσμός του σχολείου εντός της φυλακής.
Πάνω απ’ όλα όμως, θεωρούμε απαράδεκτο να φτάνουν δυο άνθρωποι να διεκδικούν ένα τόσο βασικό και αυτονόητο δικαίωμα, όπως η πρόσβαση στην παιδεία, χρησιμοποιώντας ως έσχατο μέσο το σώμα τους και βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία τους.
Ζητούμε να δοθεί στους δύο απεργούς πείνας άμεσα, πριν να είναι αργά, η εκπαιδευτική άδεια την οποία δικαιούνται και να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων τους.
Το κείμενο υπογράφουν 210 εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Συγκεκριμένα 51 δάσκαλοι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, 80 καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 79 πανεπιστημιακοί».

Ακολουθούν οι υπογραφές:
……………………………

Φωτεινή Βάκη, επικ. καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρα

Γεωργία Βαλωμένου, εκπαιδευτικός

Γιάννης Βαρδαλαχάκης, οικονομολόγος, ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Ελένη Βαρίκα, UniversityParis 8 ProfessorEmerita

Ειρήνη Βασιλάκη, αδιόριστη εκπαιδευτικός

Βασίλης Βασιλειάδης, ΔΣ ΕΛΜΕ Ηλείας

Αθανασία Βέζου, νηπιαγωγός

Θεώνη Βελλή, καθηγήτρια Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Λάμπρος Βέλλιος, εκπαιδευτικός, Πρέβεζα

Σοφία Βιδάλη, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Κώστας Γαβρόγλου, Καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών

Νικόλας Γαλιατσάτος, φυσικός, μέλος Δ.Σ. ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης
κλπ…………………….


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου