Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΟΦΙΛΟΣ: άδικη και προσβλητική η επίθεση που δέχτηκαν οι επαγγελματίες απο τη δημοτικη αρχή.


                                                                            
 
 
Αργοστόλι, 17-12-2014
http://cdn.inkefalonia.gr/media/k2/items/cache/2102f2bbe3945f5559091e6ad14d9375_XL.jpg?t=1392209419Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στα Χανιά  η 36η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νήσων, στην οποία συμμετείχα, μαζί με τον κ. Ανδρέα Παντελειό, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο μας. Στόχος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν είναι η  βελτίωση των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στα νησιά μας μέσω συλλογικής προσπάθειας και κοινών πρωτοβουλιών δράσεων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνέλευσης και συνομιλώντας με συναδέλφους,  πληροφορηθήκαμε ότι το Επιμελητήριο Χανίων χρηματοδοτήθηκε από τους 6  δήμους του Νομού Χανίων με 240.000,00 € προκειμένου να πληρωθεί η συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους  Ryanair.

Αυτά στα Χανιά , γιατί στο νησί μας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Τζωρτζάτος, εκπροσωπώντας τη  δημοτική αρχή,  διατυμπάνιζε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Παρασκευή, ότι αρνείται να πληρώσει στην τοπική αγορά τιμές αυξημένες κατά 300% σε σχέση με  αυτές που υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα και ότι δεν ανέχεται την αισχροκέρδεια των Κεφαλονιτών.
Αυτή, λοιπόν, είναι η στήριξη της δημοτικής αρχής στους επαγγελματίες και εμπόρους της τοπικής αγοράς; Η δυσφήμιση τους και μάλιστα σε περίοδο εορτών που η αγορά ελπίζει σε μια ανάκαμψη;
Θεωρώντας άδικη και άκρως προσβλητική την επίθεση που δέχθηκαν οι επαγγελματίες και έμποροι της Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  καλούμε τη δημοτική αρχή να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς περί αισχροκέρδειας.
Η δημοτική αρχή οφείλει να αναπτύσσει δράσεις που θα ενισχύουν και θα τονώνουν την τοπική αγορά και όχι να διαδίδει ισχυρισμούς που την καταδικάζουν σε μαρασμό.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι όλοι οι συνάδελφοι είναι άψογοι επαγγελματίες με σεβασμό στις δυνατότητες και ανάγκες του πελάτη και της αγοράς.
Σκοπός δεν είναι η «εξόντωση» του αγοραστικού δυναμικού των νησιών μας αλλά η ενθάρρυνση και η διευκόλυνση της αγοραστικής κίνησης με πολλαπλά οφέλη για όλους.
Θεόφιλος Μιχαλάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου
Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου