Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΤΟ - ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


  ,,
ΤΗ΄Λ  26740 72340  ΡΙΖΑ (ΠΟΡΟΥ)




Νωπή Πούλπα Εσπεριδοειδών (Ενσιρώμενη)


Μηρυκαστικά 1Η ενσιρώμενη νωπή πούλπα εσπεριδοειδών, FOR’SS 5 που αποτελείται από το επικάρπιο, την πούλπα, το μεσοκάρπιο τους σπόρους και τις μεμβράνες, και με βάση τη σύνθεσή της είναι εξαιρετική τροφή για μηρυκαστικά.
  • Είναι μια απολύτως φυσική ζωοτροφή πολύ εύγευστη, με ευχάριστο άρωμα και άριστα επίπεδα σε εύπεπτες ίνες με αποτέλεσμα να γίνεται άμεσα αποδεκτό από τα ζώα.
  • Εξασφαλίζουμε όλο τον χρόνο τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.
  • Λόγω της μεγάλης ενεργειακής πυκνότητάς της και κυρίως της υψηλής πεπτικότητας της οργανικής ουσίας της πούλπας (περίπου 87%) προκύπτει το συμπέρασμα ότι το ενσίρωμα της πούλπας των εσπεριδοειδών παρουσιάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των συμπυκνωμένων ζωοτροφών. Έτσι η προσθήκη της στο σιτιρέσιο έχει σαν αποτέλεσματην αύξηση τόσο σε γάλα και τη λιποπεριεκτικότητα του γάλακτος, όσο και σε μυϊκό ιστό για τα ζώα πάχυνσης.
  • Άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, γιατί η οικονομία με ταυτόχρονη μέγιστη απόδοση είναι το ζητούμενο για τον σύγχρονο κτηνοτρόφο.
30kg 1ton




Σχετικά με εμάς… (ΤΟ  ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ http://enzo.com.gr/

Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ Ι.Κ.Ε. (ΕΝΖΩ) είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της βιομάζας πρωτοπορώντας στην ανάπτυξη εναλλακτικών ζωοτροφών από απολύτως φυσικές και ελεγχόμενες πρώτες ύλες, με σκοπό την υψηλή απόδοση των κτηνοτροφικών μονάδων.

Η ΕΝΖΩ Ι.Κ.Ε. γνωρίζοντας τα προβλήματα της ελληνικής κτηνοτροφίας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, σεβόμενη τον πελάτη – κτηνοτρόφο, το ζώο, αλλά και τον τελικό καταναλωτή των κτηνοτροφικών προϊόντων, δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της. Με συνεχή έρευνα από το επιστημονικό προσωπικό της αλλά και με συνεργασίες με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και άλλους σχετικούς φορείς, επιτυγχάνει την παραγωγή εναλλακτικών ζωοτροφών υψηλής βιολογικής αξίας έχοντας πάντα ως στόχους:
  • Την υγεία των ζώων,
  • Την οικονομική εκτροφή,
  • Την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας).
Έτσι παρασκευάζουμε προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.
ΠρόβατοΑγελάδα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου