Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μπάσκετ ,και στο Γιουρόπα οι πιθανοι αντιπαλοι του Ολυμπιακου


LIVE: Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Paladesio κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον Γ' όμιλο. LIVE η εξέλιξη του αγώνα στο Euroleague Greece. στο  22"  32-33
και  αύριο  ο Ολυμπιακός με Ερυθρό αστέρα  στο ΣΕΦ

Στο  Γιουρόπα   ,  Παναθηναικος  με την Εστορίλ,  έφερε 1-1  και ίδια ώρα στο γήπεδο της Παρτιζάν ο Πολύ   καλός φέτος  "ευρωπαικός"Αστέρας Τρίπολής,ήρθε 0-0 , Ενώ  στις 22:00  αυτός που έχει πιθανοτητές πρόκρισης,, παίζει στην κατάμεστη Τούμπα με την Γκιγκάπ (ημίχρονό 1-1)


Η ολοκλήρωση το βράδυ της Τετάρτης (10/12) της φάσης των ομίλων του Champions League ανέδειξε και τους τέσσερις πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού για την ευρωπαϊκή του συνέχεια στο Europa League, που «έρχονται» κι εκείνοι από την κορυφαία διασυλογική διοργάνωση.
Η ομάδα του Μίτσελ γνώριζε από χθες ότι στην κληρωτίδα της Δευτέρας (15/12) στη Νιόν της Ελβετίας θα έμπαιναν… απέναντί της οι τέσσερις χειρότερες 3ες των ομίλων του Champions League.
Αυτές, λοιπόν, είναι η Ρόμα των Μανωλά, Χολέμπας, Τοροσίδη, ο Άγιαξ, η Άντερλεχτ και η Λίβερπουλ.

Επίσης ο Ολυμπιακός, που θα κληρωθεί με τις δεύτερες των ομίλων του Europa League, γνωρίζει ότι έχεις ως πιθανούς αντιπάλους ακόμη τις σίγουρα δεύτερες Αϊντχόφεν και Σέλτικ.
Το βράδυ της Πέμπτης (11/12) με την ολοκλήρωση της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Europa, θα μάθει τους υπόλοιπους πιθανούς αντιπάλους.
Αυτοί θα είναι εννέα εφόσον ο ΠΑΟΚ – που είναι και ευχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο – προκριθεί, καθώς δεν θα μπορεί να μπει στην κλήρωση με ομάδα της ίδιας χώρας ή 10 αν ο «δικέφαλος» του βορρά δεν κερδίσει αύριο την Γκενγκάν και αποκλειστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου