Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΤΟ ΡΥΑΚΙ ,Η ΕΛΙΑ Ο ΠΑΠ.....,ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

     

Χείμαρρος οι αποχωρήσεις στελεχών από το Ποτάμι! Όλο το Παρασκήνιο
25 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ,,ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΕΓΗ ΚΟΜΑΤΟς
13 ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ , ΚΑΙ 12 ΠΑΡΟΝ  (ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΚΑΙ ΜΙΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ  http://www.usay.gr
Το άνοιγμα του Σ. Θεοδωράκη σε δυσαρεστημένους βουλευτές, πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ευρύτερης κεντροαριστεράς, μπορεί αρχικά να θεωρήθηκε ως μια μεγάλη επιτυχία του Ποταμιού για να ισχυροποιήσει την δυναμική του...
ωστόσο δεν άργησαν να διαφανούν οι έντονες αντιδράσεις εντός του κόμματος.
Πολλά στελέχη του Ποταμιού φαίνεται να μην συμφωνούν τόσο με την εισχώρηση του Σπύρου Λυκούδη και των Μεταρρυθμιστών του στο κόμμα αλλά και της Κατερίνας Μάρκου, όσο και με τον διαφαινόμενο γάμο με τον Γρηγόρη Ψαριανό και πιθανόν με την Νίκη Φούντα, με τις αντιδράσεις τους να εκδηλώνονται ακόμα και με αποχώρηση από τις τάξεις του Ποταμιού.

 Τουλάχιστον 60 στελέχη του κόμματος φέρονται να έχουν παραιτηθεί μέχρι στιγμής,  τα οποία με τοποθετήσεις τους ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνουν ανοιχτά την δυσαρέσκεια τους για την ανατροπή της αρχικής πολιτικής γραμμής που ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε χαράξει με την ίδρυση του Ποταμιού.
Ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος, είναι τα σχόλια που ανάρτησαν τα στελέχη του συνδυασμού Θεοφάνης Γιαλυψός, Βάσω Κιντή και Σεραφείμ Μπαχράς.
«Από ότι φαίνεται η υπόσχεση που είχαμε δώσει σαν κόμμα και ο Σταύρος Θεοδωράκης, να μην μπουν στα ψηφοδέλτια και ούτε στο κόμμα άτομα με κομματικό παρελθόν αλλά και βουλευτές της παρούσας βουλής ΔΕΝ τηρήθηκε. Και ερωτώ. Εφόσον δεν τηρήθηκε αυτό, πως ο λαός περιμένει από εμάς να τηρήσουμε τις υποσχέσεις αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλα λέμε και άλλα κάνουμε;  Γιαυτό λοιπόν τον λόγο επειδή για μένα ΔΕΝ έχουν θέση στο κόμμα και στο ψηφοδέλτιο του κόμματος άτομα με κομματικό παρελθόν και ήδη βουλευτές και τα οποία άτομα έχουν βεβαρυμμένο πολιτικό μητρώο αποχωρώ από μέλος και εθελοντής και μένω φίλος και ψηφοφόρος του κόμματος», γράφει ο Θεοφάνης Γιαλυψός.

Από την πλευρά του το στέλεχος Σεραφείμ Μπαχράς που επίσης παραιτήθηκε ανέφερε απαντώντας στην δήλωση Θεοδωράκη «Υπόσχομαι πως το ταξίδι εκτός από δύσκολο θα είναι και πάρα πολύ όμορφο. Στη συνωμοσία του καλού, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Σπύρος Λυκούδης και οι Μεταρρυθμιστές» με τον δικό του καυστικό τρόπο:
 «Αναρωτιέμαι τι ρόλος έχει ανατεθεί στον Σπύρο Λυκούδη στη συνωμοσία του καλού. So much for the 'homme d' etat" title..Πώς, λοιπόν, ο νέος που έκανε όλη τη λάντζα αυτούς τους μήνες, που μίλησε με κόσμο, ενεργοποίησε φίλους και συγγενείς, πώς αυτός θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος όταν βλέπει έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του να εξασφαλίζει (κατά πάσα πιθανότητα) και πάλι κοινοβουλευτική παρουσία μέσω αυτή της συνεργασίας;».
Την πρόθεση του να πάει στο Ποτάμι έχει εκδηλώσει επίσης ο Πέτρος Τατσόπουλος. Πιο πρόσφατη προσθήκη στη φημολογία περί διεύρυνσης ο συνασπισμός του Γιώργου Φλωρίδη και της Άννας Διαμαντοπούλου.
- See more at: http://www.usay.gr/article/69943/xeimarros_oi_apoxwriseis_stelexwn_apo_to_potami_olo_to_paraskinio.html?category_id=2784&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook#sthash.2AY02JRv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου