Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ευχαριστήριο από το Χαροκόπειο Εργαστήριο

Ευχαριστήριο από το Χαροκόπειο Εργαστήριο


Εκ μέρους του Χαροκοπείου Εργαστηρίου και των συνεργατών του θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν, ώστε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε και πραγματοποίησε το Χαροκόπειο Εργαστήριο να έχει μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που είτε επισκεπτόμενοι την έκθεση – παζάρι μας είτε μέσω της λαχειοφόρου Αγοράς στήριξαν το Χαροκόπειο Εργαστήριο ώστε να συνεχίσει το έργο του. Να μεταλαμπαδεύει την παραδοσιακή επτανησιακή κεντητική τέχνη στη νέα γενιά και παράλληλα να ενισχύει το εισόδημα οικοτέχνιδων- κεντηστριών του νησιού μας σύμφωνα με τα οράματα του Π.Α. Χαροκόπου.
Θα θέλαμε, επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νησιού μας που προέβαλαν το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας καθώς και το ίδιο το Εργαστήριο και έκαναν γνωστό το έργο του.
Με αφορμή, τέλος, αυτή μας την επικοινωνία ευχόμαστε οι Χριστουγεννιάτικες μέρες που ακολουθούν και ο ερχομός της Νέας Χρονιάς να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.
Με εκτίμηση,
Για το Χαροκόπειο Εργαστήριο
Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής
Χενριέττε Μεταξά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου