Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ντροπή συνάδελφοι. Ντροπή απλά

αναδημοσίευση από το  http://www.peoplegreece.com/article/ntropi-sinadelfi-ntropi-apla-tha-gino-arseniki-diavati/

Θα γίνω αρσενική Διαβάτη

samaras2
Δεν ξέρω ποιος/ποια είχε το σθένος και την οξύνοια να ρωτήσει τον Γιώργο Σαμαρά για τις δύσκολες στιγμές που περνάει, θέλοντας να πάρει απάντηση για την…Ελένη Φουρέιρα, αλλά σίγουρα λυπάμαι για αυτόν/αυτήν. Αρχικά λυπάμαι γιατί μέσα σε μια τέτοια συγκινησιακή φόρτιση, δεν νοιάστηκε να χαλάσει το κλίμα και τη διάθεση και να το κάνει ροζ, αλλά και επειδή φαντάζομαι πως κάποια τέτοια…οδηγία θα είχε πάρει. Να εκμαιεύσει ακόμα και το τίποτα, προκειμένου να γίνει θέμα-τίτλος.

Έχεις απέναντί σου έναν καταξιωμένο διεθνή ποδοσφαιριστή, σε μια σπάνια στιγμή, συγκινητική και ανθρώπινη, για δυο λόγους. Ο άνθρωπος έχασε και κήδεψε ώρες πριν ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο και επιπλέον η ουσία της παρουσίας και της βράβευσής του ήταν τόσο γλυκιά και όμορφη. Και εσύ επιλέγεις να τα προσπεράσεις όλα αυτά -που κανέναν λες δεν ενδιαφέρουν- και να πας την κουβέντα στις…δύσκολες στιγμές και την προσωπική ζωή. Ε κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι αρσενική Χρυσούλα Διαβάτη!
Δεν σέβεσαι ούτε αυτό το ιδιαίτερο παιδί τον Jay, για χάρη του οποίου, χύθηκαν τόνοι μελάνης το καλοκαίρι, σε μια ανθρώπινη σχέση, που απογείωσε τη φήμη του Γιώργου Σαμαρά. Τα media όλου του πλανήτη, το καλοκαίρι είχαν τίτλους για τον δικό μας μάγκα, ότι ο “Σαμαράς είναι ο πιο καλός άνθρωπος του Μουντιάλ”. Το θέμα με τον Jay, τη Σέλτικ, τα πλάνα που έκαναν το γύρο του κόσμου μας έκαναν υπερήφανους που αυτός ο πιο καλός άνθρωπος είναι Έλληνας!
Ο Jay ήταν εκεί, επισκιάζοντας όλη την τελετή βράβευσης που έγινε χθες και η παρουσία του, αλλά και η σχέση του με τον Γιώργο Σαμαρά, στέλνει τόσα ανθρώπινα μηνύματα, που ρε διάολε πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αναίσθητος ή ΠΟΛΥ βλάκας για να μην τα σεβαστείς και να θες να επιμείνεις, ρωτώντας τη μπούρδα σου.
Λυπήθηκα πολύ και ντράπηκα μαζί. Η παρουσία διάφορων τέτοιων πνευματικών και συναισθηματικών μηδενικών, έχει κάνει και τα media, μπουρδέλο. Ντροπή είναι να μη νιώθεις. Ντροπή είναι να μην σκέφτεσαι.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι Διευθυντής του Peoplegreece.com
Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου