Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη Τ.Κουίκ Hotel Mouikis



Συνέντευξη Τ.Κουίκ Hotel Mouikis - Argostoli Sunday 21 Dec.2014 (18:00)

Μίλησε για την τρεχουσα επικαιρότητα, εδωσε (πειστικές) διευκρινήσεις για την υπόθεση Χαϊκάλη και τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ ΔΕΝ θα υποχωρήσουν όσο και να τους "κτυπούν" για το καλό της πατρίδας ανεξαρτήτως κόστους (ακόμα κι αν ΔΕΝ μπούν στη Βουλή -απάντηση σε ερώτηση)


Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 21:30

Συνέντευξη Τ. Κουίκ στην Κεφαλονιά: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ»

    Συνέντευξη Τ. Κουίκ στην Κεφαλονιά: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ»
    Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στο Ξενοδοχείο "Mouikis" στο Αργοστόλι, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπεύθυνος για την Κεφαλονιά Τέρενς Κουίκ.
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





    Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:



    «Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, επί 45 χρόνια, γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα του ρεπορτάζ. Δεν κρύβω, ότι με στενοχώρησε η ανακοίνωση των συναδέλφων που μάχονται στο δικαστικό χώρο, κατανοώ πλήρως τις συνθήκες που έχουν να αντιμετωπίσουν με τις διαδικασίες πληροφόρησης που εκ των πραγμάτων έχει η Δικαιοσύνη, αλλά θα ήθελα να έρθουν για λίγο στη θέση μου, όταν:



    1. Μέχρι την ώρα που έβγαζα την επίμαχη ανακοίνωση δεν υπήρχε καμιά επίσημη έκφραση δυσφορίας της Εισαγγελίας προς τον Πρόεδρο του Κινήματος, για την προσέλευση του τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή. Γεγονός που «κλείστηκε» στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του - όπως ανέφερα σε προγενέστερη ανακοίνωσή μου - ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Παναγιώτης Στάθης.



    2. Και όταν επιπλέον, σε επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος εξετάζει την υπόθεση, κ. Π. Παναγιωτόπουλο, ο ίδιος ο εισαγγελέας απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από την πλευρά του και ότι αυτά είναι δημοσιογραφικά επινοήματα.



    Τα του κ. Ισίδωρου Ντογιάκου προέκυψαν για μας τους ΑΝΕΛ αργότερα, μετά την αντίδρασή μας. Γιατί πρώτα η διαρροή και μετά η επίσημη ενημέρωση στον κ. Καμμένο για τη δυσαρέσκεια;



    Να υπενθυμίσω επίσης, ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, την προηγούμενη μέρα, και μια άλλη περίεργη διαρροή η οποία προέκυψε, ότι «το υλικό της μαγνητοφωνημένης μιάμισης ώρας συνομιλίας Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου είχε πειραχθεί με συρραφές» κάτι που διαψεύστηκε σε τηλεφωνική συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και χωρίς να έχει βεβαιωθεί από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Υπήρχε μάλιστα και σχετική ανακοίνωσή μας για το θέμα αυτό.



    Προσωπικά, δεν με στενοχωρεί η ανακοίνωση - διάψευση που θέλει να προασπίσει την αξιοπιστία συναδέλφων μας, με πολλούς εκ των οποίων έχω εργαστεί στις ίδιες εφημερίδες και τα ίδια ραδιοτηλεοπτικά κανάλια. Να την δεχθώ.



    Απλά, με στενοχωρεί το γεγονός ότι κάποιοι για τους δικούς τους λόγους χρησιμοποιούν διαρροές, που τελικά «φορτώνονται» δημοσιογράφοι. Το έχω ζήσει και εγώ, αφού από αυτό τον χώρο προέρχομαι.



    Υ.Γ. Βεβαίως ως δημοσιογράφος προασπίζομαι τη μυστικότητα των πηγών μου. Αρκεί να μη με χρησιμοποιούν…».


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου