Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ 17-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


1η μέρα  Κεφαλονιά -Κυλλήνη Αγ. Θεοδώρα -Τρίπολη
2η μέρα ορεινή Αρκαδία (Βυτίνα-Δημιτσάνα -Καρύταινα-Στεμνίτσα-Αγ.Θεοδώρα
3η μέρα στο Πανέμορφο Ναυπλιο-Παλαμίδι, Μπουρζτι


5 σχόλια:

  1. Ωραία εκδρομή και αν έχει καλό καιρό θα έλεγα φανταστική. Άμα ανεβείτε και στο Παλαμήδι θα δείτε και τον Αργολικό κάμπο πιάτο που λένε!
    Τα χωριά ψηλά στη Τρίπολη υπέροχα και δίπλα στα Κεφαλλονίτικα έλατα (μαύρη ελάτη από μας την επήρανε)! Χα χα χα.
    Έδεκει λοιπόνε στο κάστρο τση Καρύταινας υπήρχανε και δε ξέρω αν υπάρχουνε ακόμα δύο κανόνια Θιακοκεφαλονίτικα που τα είχανε πάει ο Μεταξάς και ο Πανάς για τη μάχη του Λάλα και μετά ο Κολοκοτρώνης επλήρωσε και τα κουβάλησε εκεί απάνου για αντίσταση στον Ιμπραήμ. Αυτά πρέπει να ήτανε ορειχάλκινα και πιστεύω ότι δε θα υπάρχουνε πλέον.
    Για να ρίξει κανείς μια ματιά ορέ έτσι από περιέργεια, και άμα τα πετύχει και καμιά φωτό να τα δούμε και εμείς.
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιτα να δεις,,,ειχα πογραματησει το ταξίδι του γάμου μου,, να κάμω τον γυρο της Πελοπονήσου,,
    αλλά τελικά αλιώς σχεδιάζεις και αλειως σου βγαινουνέ!!
    ξεκίνησα από Διακοφτό -Καλάβρυτα,, με την μοναδική ομορφιά της διαδρωμής ειδκά με τον οδοντωτο,, εν συνεχχεια, με Κτελ θα συνέχχιζα Τριπολη,, και όσα περιγράφει η εκδρομη΄,,,,,,,,αλλά μόλις αντικρυσα τα βουνά και τσι κακτοπιές,, πήρα το πρωτο λεοφωρείο ,,να ξαναματακαταίβω θαάλασσα!! δεν μας τραβάνε τα βουνά εμα΄ς τσου Κεφαλονήτες,, έμεινα Αργος κανά δυο μέρες,, με επισκέψεις φυσικά Μυκήνες και λοιπά ,, της περιοχής,, αλλά όταν έφτασα και Ναυπλιό,, αποφάσισα,,οτι τελικά εκεί πρέπει να ξοδέψω όλες τις υπόλοιπές μέρες,, και ας αφήσω την λοιπή Πελλοπόνησο,,γι"άλλο ταξίδι. Κάθε μέρα είχες κάτι να δεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα θα γελάσεις αλλά εγώ έχω γυρίσει όλη τη Πελοπόννησο και δεν έχω πάει Καλάβρυτα!
    Μια φορά ξεκίνησα να πάω και έβαλα σημάδι στο χάρτη λοιπόνε τη Ζαχλορού και επειδή μου αρέσανε οι διαδρομές μπήκα από Νεμέα να περάσω από βουνά και κάμπους που λένε να φτάσω.
    Έλα όμως που αντί να κοιτάω το χάρτη εκοίταα δίπλα τη νέα μου κατάχτηση και αντί να πάω στη Ζαχλορού επήα στη Ζαρούχλα κάπου στη Ζήρια! Μέχρι κουβέλια φτιαγμένα σα κοφινέλα είδα με μια πέτρα στη σκεπή να μη τα παίρνει ο αέρας. Ούτε αγροτικό δεν πέρναε από τσου δρόμους που επέρασα! Από τότε έκαμα τάμα να μη με δούνε τα Καλάβρυτα τα απαυτωμένα!!
    Μια άλλη φορά πέρασα τον Ταΰγετο χειμώνα νύχτα γυρνώντας από Δυρό (φανταστικό λιμνοσπήλαιο, θαύμα τση φύσης) και μόνο οι αρκούδες δε μας εφάανε! Η δικιά μου έβαλε τα κλάματα και δεν ήξερα τι να κάμω χα χα χα.
    Η Πελοπόννησος έχει ό,τι τοπίο σου αρέσει, αλλά από ανθρώπους άμα ξεχωρίσεις μερικά κομμάτια είναι πάρτε διαόλοι βάγια. Έχει χωριά που νομίζεις ότι βλέπεις παλιά ταινία του Χατζηχρήστου με τσι φουστανέλες! Όχι να το παινευτώ αλλά όταν εμείς ετρώαμε με πιρούνια εφκείνοι ξέρανε μόνο τα δικριάνια. Και τρυποσάκουλοι χειρότεροι από εμάς, μη βλέπετε τσου ψιλοξεβγαλμένους και τσου επισκέπτες και σας ξεγελάνε. Ξέρω εγώ, έχω και κάτι «κολλητούς» που έχουνε παντρευτεί εκεί… ονόματα δε λέω, χα χα χα χα.
    Άμα δε τσου επιδοτούσε η χούντα τα αποχωρητήρια ακόμα οι περισσότεροι κάτου από το πουρνάρι θα πηαίνανε!
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. o Πελοπονησιος δεν έει γενικα και την καλυτερη κριτική, αυτοι που εχουν σουπερ κρητική ειναι οι βορειοελλαδητες

      Διαγραφή
  4. Σωστό και συνήθως όπου υπάρχει Ποντιακό στοιχείο θα συμπλήρωνα.
    Χουά χα χα χα χα χα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή