Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ‏ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ‏ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς- Ιθάκης σε τακτική συνεδρίαση της την Παρασκευή 13 Μαρτίου αποφάσισε τα παρακάτω :
1) Συμπαραστέκεται στο δύσκολο έργο της σημερινής συγκυβέρνησης στην οποία συμμετέχει καθοριστικά η Ριζοσπαστική Αριστερά και διαπιστώνει την ανάγκη επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου, στην κατεύθυνση της σταδιακής υλοποίησης του προεκλογικού μας προγράμματος σε όλους τους τομείς με προτεραιότητα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Τονίζουμε παράλληλα ότι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των πολιτικών της στόχων που οδηγούν στην εξυγίανση και ανόρθωση του ελληνικού κράτους.

2) Καλούμε την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στις πρωτοφανείς πιέσεις των δανειστών και «εταίρων» καθώς έχει την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν ανέχεται πλέον το προηγούμενο καθεστώς της μνημονιακής εξαθλίωσης και της αποικιοκρατικής συμπεριφοράς. 
3) Συμμετέχουμε στην εκδήλωση της “Κοινής Πρωτοβουλίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων” λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία των δημόσιων αγαθών που καθιστά τα αεροδρόμια άκρως αναγκαία για την ενδοπεριφερειακή κοινωνική συνοχή, την αναπτυξιακή προοπτική των νησιών καθώς και την εθνική ασφάλεια και ανεξαρτησία. Τα αεροδρόμια είναι απόλυτα κερδοφόρες και βιώσιμες επιχειρήσεις υπό δημόσιο έλεγχο και διοίκηση, ενισχύουν σημαντικά τον κρατικό προϋπολογισμό, δεν επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο και έχουν άμεσες δυνατότητες αύξησης της αποδοτικότητας - κερδοφορίας τους. Επιπρόσθετα θεωρούμε επιζήμια για την οικονομική εξέλιξη του τόπου τη δημιουργία ιδιωτικού μονοπωλίου στον τομέα των αερομεταφορών , παραμένοντας φυσικά πιστοί στην προεκλογική μας δέσμευση για την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ.
Καταληκτικά επισημαίνουμε ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω από την ανάγκη άμεσης υλοποίησης αυτών των δεσμεύσεων, τις θεωρούμε ως το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει στην αφετηρία μιας διαφορετικής πορείας, που θα οδηγεί όχι στην επιστροφή στην προ μνημονίου εποχή, αλλά στην αρχή μιας νέας πορείας για μια πιο δίκαιη κοινωνία .
Αργοστόλι 14/03/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου