Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΙΟΝΙΑΝΠΡΕΣΣ



Άμεση συνάντηση των φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, ώστε να υπάρξει α...
IONIANPRESS.GR|ΑΠΟ ADMIN

Επιστρέφει η ελληνική μάρκα ΙΖΟΛΑ . Όπως επισημαίνει η εταιρεία, οι νέες συσκευές ΙΖΟΛΑ συμβαδίζουν, σχεδιαστικά, με τις τάσεις της εποχής και τις ανά...
IONIANPRESS.GR|ΑΠΟ ADMIN

ΚΑΙ  ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ,, ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΡΙΟΤΗ
Εις την επιστήμη της Μετεωρολογίας, ισοβαρείς γραμμές ονομάζονται οι δημιουργούμενες και φερόμενες στο Μετεωρολογικό χάρτη ευθείες και καμπύλες που προκύπτουν από τη γραμμική ένωση των τόπων εκείνων οι οποίοι έχουν την ίδια ατμοσφαιρική πίεση κατά την ίδια στιγμή.
Εις την Πολιτικής, κατ’ αναλογία, ισοβαρής πολιτική κριτική είναι αυτή που ασκείται με συνέπεια, σταθερότητα και προς πάσα κατεύθυνση αποφεύγοντας τις ιδιοτελείς, σκόπιμες, προμελετημένες και εσκεμμένες… παραλήψεις.

Το 2010, ο κ. Παρίσης ανέβηκε στο Δημαρχιακό θώκο και ο κ. Λυκούδης εγκαταστάθηκε στο «θησαυροφυλάκιο» γιατί στηρίχθηκαν από τον κ. Μιχαλάτο.

Το 2014 ο κ. Παρίσης έγινε επίτιμος Δήμαρχος και ο κ. Λυκούδης «κατ’ ουσίαν» Δήμαρχος γιατί στηρίχθηκαν από τον κ. Καλαφάτη, τον κ. Φόρτε, τον κ. Σπαθή, τον κ. Φραντζή, από Εσένα και μεγάλο μέρος της Παράταξης στην οποία συμμετείχες.

Δεν γίνεται κ. Ζαπάντη, να φταίει και το 2010 και το 2014 ο Θεόφιλος.

Και βεβαίως να κάντε τη κριτικής σας για το 2010. Μας έβαλε σε περιπέτεια ο Θεόφιλος.

Κάντε όμως και την αυτοκριτική σας για το 2014. Αυτό που ζούμε τώρα είναι δικό σας έργο.

Ένας Πολίτης του ξεχασμένου Πόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου