Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αθλιότητες και συκοφαντίες - Ξενοφώντας Ευαγγελάτος



Παρακολούθησα τη συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Μαζαράκης, στον διαδυκτιακό τηλεοπτικό σταθμό Eptatv την επομένη του τελικού Κυπέλλου στα Φαρακλάτα.
Νοιώθω πολύ απογοητευμένος και ταυτόχρονα εκνευρισμένος για την πρωτοφανή επίθεση που μου έκανε, άσχετα αν δεν ανέφερε ποτέ το όνομα μου (τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια). Όλα αυτά αναφορικά με το δημοσίευμα της «Κ» την επομένη του τελικού για το μπλακ άουτ στο γήπεδο των Φαρακλάτων. Με αποκάλεσε κακόπιστο και κακόβουλο, αφού σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη όποιο ρεπορτάζ (το οποίο περιείχε και δικές του δηλώσεις) δεν του αρέσει γράφεται από κακόπιστους και κακόβουλους. Τα ρεπορτάζ που τον εξυμνούν (υπάρχουν πολλά τέτοια στην εφημερίδα μας) για τα όποια θετικά του φυσικά και δεν γράφτηκαν από κακόβουλους και κακόπιστους τότε, άσχετα αν η υπογραφή ήταν η ίδια με το ρεπορτάζ για το μπλακ άουτ.
Ο κ. Μαζαράκης με αποκάλεσε τρακαδόρο και τον προκαλώ να αποδείξει αυτό που λέει, γιατί αν δεν το κάνει θα πρόκειται περί αθλίου ανθρώπου που σπιλώνει συνανθρώπους του. Μίλησε για εκβιασμό και νταβατζιλίκι και πάλι τον καλώ να αποδείξει αυτό που λέει, αλλιώς πρόκειται περί κοινού συκοφάντη. Μίλησε για στημένη συκοφαντία και τον καλώ να μας παρουσιάσει αυτόν που με… έστησε για να τον συκοφαντήσω. Ο κ. Μαζαράκης, ο άνθρωπος της εκκλησίας κ. Μαζαράκης, λειτούργησε χειρότερα και από τους τζιχαντιστές που αποκεφαλίζουν συνανθρώπους μας. Διότι αυτοί αποκεφαλίστηκαν, γλιτώνουν κατά κάποιο τρόπο από τα εγκόσμια και αναπαύονται στην αγκαλιά του Πλάστη μας, σε αντίθεση με μένα που πρέπει να βγω στην κοινωνία από τώρα κιόλας και να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι τρακαδόρος, εκβιαστής, νταβαντζής και στημένος. Αν ήμουν όλα τα παραπάνω κ. Μαζαράκη θα ζούσα μια πολύ πιο άνετη ζωή από αυτή που ζω, η «στημένη» εφημερίδα θα συνεχίζονταν να κυκλοφορεί και φυσικά δεν θα έκανα τον «δημοσιογράφο-φωτογράφο» μέσα στο κρύο και στο λιοπύρι σε κάθε γήπεδο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Διότι κύριε Μαζαράκη ο αείμνηστος πατέρας μου, τον οποίο επικαλείστε πολύ συχνά τώρα τελευταία, δεν με έμαθε να συκοφαντώ, να εκβιάζω, να κάνω τον νταβατζή και τον τρακαδόρο. Μάλλον κ. Μαζαράκη πάνω στην πρεμούρα σας για τα αληθινά ρεπορτάζ για το ποδόσφαιρο της Κεφαλονιάς που θα ακολουθήσουν και αφορούν και εσάς, μαζί με κάποιους άλλους, προβήκατε σε αυτές τις δηλώσεις. Νοιώθω ότι τις είπατε σε στιγμές… έξαψης και θα ζητήσετε άμεσα συγνώμη για τα λεγόμενά σας.
Και κάποιες ερωτήσεις, που χρίζουν απάντησης από την πλευρά σας
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, από πότε πληρώνουν στην είσοδο των γηπέδων οι δημοσιογράφοι ή οι συνεργάτες σε κάποιο Μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό; Το «θα πληρώσει ο Μαζαράκης» ήταν απλό χιούμορ, που δυστυχώς δεν κατάλαβαν οι υπάλληλοι της ΕΠΣΚΙ που είχατε βάλει να κόβουν εισιτήρια, από τους οποίους «ξέφυγαν» καμιά 300αριά τζαμπατζίδες και εισήλθαν στο γήπεδο.
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, πως έλεγαν εκείνη την ομάδα, για την οποία με καλέσατε στο γραφείο σας πριν από δύο χρόνια, προκειμένου να με… βοηθήσετε στο ρεπορτάζ για τις οικονομικές και όχι μόνο «ανωμαλίες» που παρουσιάστηκαν στα βιβλία της;
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, πόσες φορές μου υποδείξατε να… πιέσω με δημοσίευμά μου τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ και τη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας για άλλα αθλήματα, εκτός ποδοσφαίρου, στα οποία είστε πρωτοκλασάτο στέλεχος;
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, γιατί σας κατηγορεί σχεδόν σύμπασα η ποδοσφαιρική κοινωνία της Κεφαλονιάς και μαζί με εσάς και εμένα, που επί τέσσερα χρόνια έβαζα… πλάτη και σας δικαιολογούσα;
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, για ποιον ακριβώς Σύνδεσμο Διαιτητών μιλήσατε στη συνέντευξή σας, αυτόν που δεν υπάρχει, που είναι διαλυμένος;
-Αλήθεια κύριε Μαζαράκη, πιστεύετε πως θα κάνω έφεση για την ποινή αποκλεισμού δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους, που μου επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής; Σας πληροφορώ ότι είναι λύτρωση για μένα αυτή η ποινή, αφού πλέον δεν θα συναντώ εσάς στα γήπεδα για να μου χαλάτε τη διάθεση!

Υ.Γ. Αγαπητέ συνάδελφε, Σταμάτη Δούκα, η δημοσιογραφική δεοντολογία λέει πως όταν κάνεις αναφορά σε ρεπορτάζ που δεν έχεις γράψει εσύ, τότε αναφέρεις το Μέσο και τον συντάκτη του, κάτι που δεν έκανες στη συνέντευξη που σου παραχώρησε ο κ. Μαζαράκης και που η μισή της σχεδόν περιστράφηκε γύρω από το δικό μου ρεπορτάζ.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου