Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«Ο ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»για το επιμορφωτικό σεμιναρίο που διοργάνωσε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ        ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Κ IΘΑΚΗΣ .
                              «Ο  ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»
   Σαββάτο 21/3/2015                                    
Θερμά συγχαρητήρια στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στη Λέσχη Αρχιμαγείρων και στο Μύθος +εστίασης για την πραγματικά άψογη διοργάνωση. Το επίπεδο ήταν  πολύ υψηλό και μας ενθουσίασε όλους! Αυτές οι δράσεις είναι ουσιαστικές και τα μέλη μας  αποδεικνύοντας στην  πράξη πόσο διψασμένοι είναι για επιμόρφωση προσήλθαν μαζικά. Το θέμα που σοφά οι οργανωτές επέλεξαν μας καίει όλους και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την μεγάλη στροφή της πλειοψηφίας των συναδέλφων στην παραδοσιακή Κεφαλλονίτικη και κατ' επέκταση Επτανησιακή κουζίνα. Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση.

     Ο Πρόεδρος
Χρήστος Καμπανός
Υπέροχες δημιουργίες από δύο βραβευμένους Σεφ στον πολυχώρο Mythos Estiasis

Υπέροχες δημιουργίες από δύο βραβευμένους Σεφ στον πολυχώρο Mythos Estiasis

Δεύτερη μέρα σήμερα του σπουδαίου και επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με θέμα την Επτανησιακή Διατροφή και τον Τουρισμό.
Σήμερα το πρωί οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης αλλά και φοιτητές του ΙΕΚ βρέθηκαν στον ιδανικό για την πραγματοποίηση τέτοιων δραστηριοτήτων και εξαιρετικό πολυχώρο του Mythos Estiasis του πετυχημένου επιχειρηματία Ανδρέα Παντελειού, για να παρακολουθήσουν μια ανεπανάληπτη επίδειξη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από δύο βραβευμένους σεφ τον κ. Μίλτο Καρούμπα, Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τον κ. Τάσο Ζησόπουλο, Αντιπρόεδρο.
Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουν την εμπειρία που έζησαν όσοι παρακολούθησαν τους δύο πραγματικά καταπληκτικούς σεφ επί το έργο, με αμεσότητα και ευκολία να δίνουν μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε ένα κοινό που κυριολεκτικά κρεμόταν από τα χείλη τους με τους δύο σεφ να απαντούν σε ερωτήσεις και να λύνουν τις όποιες απορίες είχαν, οι συνταγές που παρουσίασαν ήταν τόσο απλές και γρήγορες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.
Στο τέλος βέβαια όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιάτα και τα γλυκά που δημιούργησαν μέσα σε δύο μόνο ώρες οι σεφ χρησιμοποιώντας απλά και καθημερινά υλικά που όλοι λίγο πολύ έχουμε στην κουζίνα και στο ψυγείο μας. Το παρών στην πρακτική άσκηση έδωσε ο Πρόεδρος των επαγγελματιών επισιτισμού και εστίασης Χρήστος Καμπανός.
1-DSC05444
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΚΑΙ  ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΤΗς ΠΟΛΥ ΚΑΛΗς 
ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου