Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015


Στηρίζουμε κάθε βήμα που γίνεται για αποτίναξη του Μνημονίου

Στην σύσκεψη των κινημάτων του Νομού μας που έγινε χθες για την υπάρχουσα κατάσταση, μετά την ανταλλαγή απόψεων και την εκτίμηση της κατάστασης, Η Πρωτοβουλία Πολιτών και τα Κινήματα επιδοκιμάζουν σαν πρώτο βήμα ,τις πρώτες  ενέργειες της αντιμνημονιακής κυβέρνησης και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε μέχρι να τελειώσει η οικονομική υποτέλεια της χώρας μας.

Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Ευρώπη και την κυριαρχία του Γερμανικού κεφαλαίου με  την εφαρμογή σκληρών νεο-φιλελεύθερων πολιτικών σε όλους τους λαούς και ειδικά στον Ελληνικό, η Ελληνική κυβέρνηση είναι η μόνη που ανταποκρινόμενη στην εντολή του λαού, αμφισβητεί ευθέως τις αντιλαϊκές πολιτικές , βρίσκοντας πολλαπλάσια συμπαράσταση τόσο εντός της χώρας όσο και παγκοσμίως.
Το σταμάτημα του μνημονίου και των περαιτέρω μειώσεων  σε μισθούς και συντάξεις,η κατάργηση του ΕΚΑΣ που προγραμματιζόταν, η αναγνώριση της δυνατότητας  η Ελληνική κυβέρνηση για πρώτη φορά να παρουσιάσει τις δικές της προτάσεις εντός τετραμήνου, όλα αυτά μας βρίσκουν σύμφωνους και τα στηρίζουμε.
Αναγνωρίζουμε όμως ότι πολλά απομένουν να γίνουν τα οποία για διάφορους λόγους δεν έχουν την σαφήνεια που απαιτείται.
Δεν παραγνωρίζουμε τις ασφυκτικές πιέσεις των διεθνών τοκογλύφων, την εγχώρια και ξένη προπαγάνδα που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον λαό, την στενότητα χρήματος που οι προηγούμενοι φρόντισαν να δημιουργήσουν καθώς και το γεγονός ότι θαύματα δεν γίνονται σε λίγες μέρες.
Καλούμε όλους τους φίλους μας να στηρίζουν κάθε βήμα που γίνεται, να αξιολογούν προσεκτικά τα γεγονότα και να πιστέψουν ότι ο δρόμος μπροστά μας είναι μακρύς και δύσκολος και μόνο ένα βήμα έχει γίνει.
Έχει γίνει όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου