Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ,,ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ

drakoulogkwnas-tzwrtzatos 4
Συνεργασία Αντιπεριφέρειας-Λιμενικού Ταμείου!
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος είχαν μια συνάντηση χθες το μεσημέρι, η οποία είχε θέμα με τις πλωτές εξέδρες που θα μπουν στο λιμάνι του Αργοστολίου και θα χρησιμοποιηθούν από τους επιβάτες των υδροπλάνων, που η Περιφέρεια κάνει τα πάντα για να ξεκινήσουν δρομολόγια μεταξύ των νησιών μας! Τζωρτζάτος και Δρακουλόγκωνας φαίνεται ότι συμφώνησαν σε όλα!
ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙ ΤΗς ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗς
ΠΕΡΙΟΧΗς ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ

  • Nikolaos Papadatos ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΑΡΟΔΟΥ...ΑΦΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΜΗ...ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ...
tzwrtzatos-dritsas 4
«Αδελφός» με τον Δρίτσα ο Γιώργος Τζωρτζάτος!
Φαίνεται πως ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Γιώργος Τζωρτζάτος, έχει βάλει στόχο να αναβαθμίσει τα λιμάνια της Κεφαλονιάς, μόνο που αυτή η αναβάθμιση έχει καθυστερήσει να ξεκινήσει! Ωστόσο, τώρα που άλλαξε η κυβέρνηση και κάνει κουμάντο ο ΣΥΡΙΖΑ ο Τζωρτζάτος μάλλον έχει βρει την… άκρη! Ο αρμόδιος Υπουργός, Θόδωρος Δρίτσας, είναι… αδελφός του, οπότε σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι αναβαθμίσεις θα πάρουν τον δρόμο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου