Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

στηρίζουμε τη μικρομεσαία επιχείρηση



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ  ΦΩΤΟ



  • Sofia Kaval ΚΥΡΙΕ ΤΖΩΡΤΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ Η Ο ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ
  • Γιώργος Τζωρτζάτος Σαφώς και στηρίζουμε τη μικρομεσαία επιχείρηση, γιατί αποτελεί τον πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Όμως, όταν διαπιστώνω σημάδια αισχροκέρδειας, δε δικαιούμαι να προβαίνω σε επιλογές, οι οποίες συνεπάγονται υπέρμετρο κόστος για τον κεφαλονίτικο λαό...ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!! ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ! Είμαι υπόλογος ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής και οφείλω να πράττω το καλύτερο για την Κεφαλονιά μας!

  • Nikolaos Papadatos ΧΙΛΙΑ Like ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ…ΓΙΩΡΓΟ ΤΖΩΡΤΖΑΤΕ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου