Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κεφαλονιάς Ιθάκης

1)Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση Κεφαλονιάς Ιθάκης 
από τον κο Παπαχρηστόπουλο Θανάση
2)Μύνημα κας Χρυσοβελώνη για την 25η Μαρτίου

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης

                                                     Δελτίο Τύπου                              23-04-2015

Αγαπητοί φίλοι/ες, συμπολίτες/σες
με το παρόν θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους εσάς για την ανάληψη καθηκόντων κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης των νησιών μας, από τον γνωστό σε όλους μας, ιατρό και βουλευτή των ΑΝ-ΕΛΛ, κο Θανάση Παπαχρηστόπουλο .

Ο κος Παπαχρηστόπουλος εκτός από υπεύθυνος τομέα υγείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Ελληνικό κοινοβούλιο , είναι και μέλος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων.


Είναι Ιδρυτικό μέλος των Γιατρών της Ειρήνης, οπού έχει αναπτύξει τεράστιο κοινωνικό έργο στην πατρίδα μας, αλλά κυρίως σε χώρες που έχουν ανάγκη βοήθειας (εμπόλεμες περιοχές, φυσικές καταστροφές κλπ) όπως Σύνορα Πακιστάν με Αφγανιστάν-Βαγδάτη-Ταϋλάνδη-Βηρυττό-Γάζα-Αϊτή-Λιβύη σύνορα με Τυνησία- Συρία σύνορα Τουρκίας.

Εργάσθηκε αποκλειστικά στα δημόσια νοσοκομεία πάνω από 25 χρόνια, εκ των οποίων  21 χρόνια στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Από 8ετίας είναι Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Διευθυντών.

Μιλούμε λοιπόν για έναν άνθρωπο με βαθιά γνώση του ιατρικού συστήματος με κοινωνικές ευαισθησίες, που αναμένουμε τα μέγιστα, στα νέα του καθήκοντα, όντας σίγουροι πως δεν θα απογοητευθούμε.

Τον καλωσορίζουμε λοιπόν και του ευχόμαστε το καλύτερο.

Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες




Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


«Η σημερινή διπλή γιορτή γεμίζει τις καρδιές μας δύναμη και πάθος για την προάσπιση και την διατήρηση της ελευθερίας μας. Απαιτήθηκαν αγώνες και θυσίες αιώνων για την απόκτηση της πολυπόθητης λευτεριάς.

Η σημερινή εθνική γιορτή είναι και γιορτή του Ευαγγελισμού, της χαρμόσυνης είδησης του ερχομού του Μεσσία Χριστού στη γη. Αυτή την ημέρα διάλεξε το έθνος για να απελευθερωθεί από τα δεσμά του τούρκικου ζυγού. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός με ατράνταχτη θέληση για λευτεριά ακολούθησε τους πρωτεργάτες οπλαρχηγούς και έγινε ποτάμι ορμητικό έτοιμο να παρασύρει στο διάβα του κάθε αντίσταση του Τούρκου δυνάστη.

Ο ξεσηκωμός του 1821 δεν είναι ένα απλό ιστορικό γεγονός. Είναι κορυφαία στιγμή της πορείας του έθνους μας. Απόδειξε περίτρανα πως ο λαός μας ξέρει να αγωνίζεται και να μεγαλουργεί.

Το μήνυμα του 1821 σήμερα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά. Μονιασμένοι είμαστε ακαταμάχητοι. Δεν υπολογίζουμε αντιξοότητες και εμπόδια των εχθρών μας.

Τιμώντας σήμερα τους ήρωες του 1821 ας δώσουμε την υπόσχεση πως εμείς οι νεότεροι θα σταθούμε άξιοι συνεχιστές της ιστορίας μας και της δόξας εκείνων.

Μνήμονες της ιστορικής μας αποστολής και εμείς σήμερα, θα στρέψουμε το βλέμμα μας στο παρελθόν για να το ερευνήσουμε και θα εξετάσουμε την περίοδο του 1821, όχι σαν μια απλή θύμηση των γεγονότων αλλά για να επισημάνουμε τις ευθύνες από τις υποθήκες των προγόνων μας, για να αντλήσουμε διδάγματα, μα και για να σταθούμε ευλαβικά, με τη σκέψη μας, μπροστά στο μεγαλείο της θυσίας των ηρωικών νεκρών, που ξανάφεραν τη λευτεριά στη χώρα που τη γέννησε.

Σήμερα όλοι οι Έλληνες, είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε την πνευματική και πολιτική παράδοση στην οποία στηρίχθηκε η επανάσταση του 1821, που δεν εξετάζεται μόνο σαν Στρατιωτικό γεγονός πανευρωπαϊκής ακτινοβολίας αλλά και σαν πνευματικός αγώνας ενός λαού που πιστεύει στην αξία της ιδέας και υπηρετεί σε όλες τις εποχές, τις ακατάλυτες αρχές της ελευθερίας και της αρετής.

Ευλαβείς προσκυνητές λοιπόν τώρα, ατενίζουμε τους προγόνους μας με υπερηφάνεια, γιατί κρατήσαμε μέχρι τώρα αυτά που μας παρέδωσαν δίνοντας την υπόσχεση ότι είμαστε έτοιμοι και στο μέλλον να υποστούμε κάθε θυσία για να υπερασπιστούμε τα όσια και τα ιερά της φυλής και να διαφυλάξουμε και διατηρήσουμε κάθε σπιθαμή του Ελληνικού χώρου. Να διατηρήσουμε τις παραδόσεις μας και να καταπολεμήσουμε τη διχόνοια κάνοντας πράξη την ομόνοια, την ενότητα και την αδερφοσύνη. Να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ευημερία.

Ζήτω το Έθνος».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου