Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA




«Σε παροξυσμό ύβρεων και λοιδοριών κατά του Κινήματός μας προέβη σήμερα πρωί στο Mega ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και μάλιστα δίχως αντίλογο αφού δεν υπήρχε εκπρόσωπός μας στην εκπομπή.

Μίλησε για μπλοκ στο ψήφισμα της Αμερικανικής Γερουσίας για την επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας μας, ενώ το ζήτημα είχε ήδη αντιμετωπιστεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο και με επιτυχία. «Παρέλειψε» να πει επίσης ότι το ζήτημα είχε δημιουργηθεί από έναν μόνο (και πολύ συγκεκριμένο) γερουσιαστή.


Έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ακόμη και ως … «εθνικοσιαλιστές» (!!!) ο εκπρόσωπος του κόμματος α.- που συγκυβέρνησε επί τρία χρόνια με την ΕΠΕΝ, το Ελληνικό Μέτωπο, το ΛΑΟΣ, το Δίκτυο 21, με γενικό γραμματέα το Μπαλτάκο, εντελλόμενο από τον ίδιο τον Σαμαρά να διατηρεί πάρε-δώσε με τη Χρυσή Αυγή και β.- ταυτόχρονα, που με την  πολιτική του «Τιτανικού», του Καστελόριζου, των δανείων, των μνημονίων και της κοινωνικής εξαθλίωσης πήρε από το χέρι τους νεοναζί με 0,3% το 2009 και τους οδήγησε στο 7% το 2012.

Προφανώς το ΠΑΣΟΚ δεν καταλαβαίνει τι το έφερε από το 48% το 1981 στο 4,7% το 2015 ακόμη και αν μιλούν εξ ονόματός του βουλευτές του που θέλουν να γίνουν αρχηγοί του, αλλά τα ψέματα, η υποκρισία και η φαυλότητά τους δεν πρόκειται να μένουν δίχως απάντηση από την πλευρά μας, ειδικά αν έχουν το θράσος να μας υβρίζουν και να μας λοιδορούν».


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου