Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ιππικος Συλλογος Κεφαλονιας (RA) Δελτιο τυπου

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙς ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

19-3-2015
Σχετικα με την υποθεση των κακοποιημενων αλογων στην περιοχη τραπεζακι, και τελικα, αφαιρεση τους απο τον ιδιοκτητη τους.. Ε.Δ. Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε για τα πεπραγμενα.
Ως σχετικο με το Αλογο σωματειο, βαση του καταστατικου μας,
Ειχαμε χρεος να επεμβουμε!!!!!
Πριν τα συμβαντα στις 10 και 11 φεβρουαριου, με την θανατωση των αλογων στο τραπεζακι, ειχαν προηγηθει, παλαιοτερα και στην περιοχη της Σκαλας, και αλλα τρια περιστατικα θανατου αλογων, απο τον συγκεκριμενο ιδιοκτητη.
Του ειχαν γινει επανελημενες συστασεις, απο τον προεδρο του συλλογου μας Χρηστο Μινετο, για την συμπεριφορα του στα αλογα.
Την συγκεκριμενη νυχτα στο τραπεζακι,απο τις 10.30 μεχρι τις 3.30 μεσανυχτα, ζησαμε ως φιλοι του αλογου,ΤΡΑΓΙΚΕΣ καταστασεις για 4-5 ωρες μεσα στην νυχτα, που πολυ δυσκολα θα καταφερουμε να τις ξεπερασουμε!!!!
Ηταν επιταχτικη αναγκη να αντιδρασουμε!!!!
Επρεπε να κανουμε κατι, να σταματησει επιτελους αυτη η τραγωδια εις βαρος των αλογων,και κατα εξακολουθηση, του συγκεκριμενου ιδιοκτητη.
Χωρις να ειμαστε τιμωροι, με γνωμονα παντα την αγαπη μας για τα αλογα, απευθυνθηκαμε απο κοινου με τον Συλλογο Ντορις, και το μελος αυτου κυριο Γεωργιλα Παυλο, στον εισαγγελεα Κεφαλονιας, για να εφαρμοστει ο νομος, και να δοθει ενα τελος, σε αυτη την συνεχιζομενη τραγωδια. Και τιποτα παραπανω.
Τελος Θελουμενα εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας
Στην εισαγγελια πρωτοδικων Κεφαλλονιας που μας στηριξαν με αποφασιστικοτητα απο την πρωτη στιγμη, και εφαρμοσαν στο ακεραιο την, εν ισχυ νομοθεσια.
Τους αστυνομικους του Α.Τ Πορου και Α.Τ Αργοστολιου, για την επιτηρηση,και εκτελεση της εισαγγελικης διαταξης αφαιρεσης των αλογων.
Τον φιλοζωικο συλλογο ΝΤΟΡΙΣ και προσωπικα τον Διονυση Καππατο, και Παυλο Γεωργιλα γιατι, ηταν μπροσταρηδες και με την λογικη (Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ) με τεραστια βοηθεια, ψυχικη και υλικη, καταφεραμε να εχουμε επιτυχια, στην ενεργεια μας αυτη.
Τον Ελληνικο Συλλογο Προστασιας Ιπποειδων (ΕΣΠΙ) οπου μετα την παρακληση του Συλλογου μας για βοηθεια, δεχτηκε να φιλοξενησει, στις εγκαταστασεις του τα συγκεκριμενα αλογα!!!
Τελος προς αποφυγη παρεξηγησεων θελουμε να ευχαριστησουμε τα μελη και φιλους του συλλογου μας, για την οικονομικη συνδρομη τους, ωστε να καλυφθουν τα 450 ευρω που χρειαστηκαν για να μεταφερθουν τα αλογα απο την Κεφαλλονια στις εγκαταστασεις του ΕΣΠΙ στο Κωροπι Αττικης. Για λογους δεοντολογιας, παραθετουμε τα ονοματα που συνεβαλαν οικονομικα στην ενεργεια αυτη.
Στις δυσκολες αυτες μερες κρισης που περναμε, ο καθενας προσφερε οτι μπορουσε.
Οι φιλοι|
Γεωργιλας Παυλος
Καπατου Κατερινα
Και τα μελη του συλλογου μας|
Μινετος Χρηστος
Μινετος Σπυρος
Κατσαρος Διονυσης
Γρηγορατου Ραουχα
Σπαθης Θανασης
Φουρνιωτης Αντρεας
Κοτσιμπος Παναγιωτης
Ιασωνας Βαλσαμος
Δελαπορτας Παναγιωτης
Κουρης Σωτηρης
Τους ευχαριστουμε και παλι, και ευχομεθα μεσα απο την ψυχη μας, να μην ξαναχρειαστει να γινει τετοιο πραγμα στην ομορφη Κεφαλλονια μας!!!! 

εκ του Δ.Σ
Ο προεδρος
Χρηστος Μινετος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου