Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

1st Kefalonia Bike Challenge


από  Katerina Foka  

Η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση στην Κεφαλονιάς
EPTA.TV
1st Kefalonia bike challenge!! Σήμερα στις 9.30 στο περι αθλητισμού ο λόγος!!


 

αναδημοσίευση  από http://procycling.gr/anakoinoseis-arxeio-agonon-1st-kefalonia-bike-challenge/

1st Kefalonia Bike Challenge

Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου Κεφαλονιάς ‘Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ’, με συνδιοργανωτή τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και υπό την αιγίδα του δήμου Κεφαλονιάς και της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., διοργανώνει το 1st. KEFALONIA BIKE CHALLENGE (1η Ποδηλατική Πρόκληση Κεφαλονιάς), το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 με αφετηρία και τερματισμό τον Πόρο Κεφαλονιάς. Πρόκειται για μια ποδηλατική πρόκληση 200+ χιλιομέτρων με ποδήλατα δρόμου η οποία απευθύνεται σε ποδηλάτες προετοιμασμένους για μεγάλες αποστάσεις και με εμπειρία στην οδήγηση σε δημόσιους δρόμους, οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν τα 200+ χιλιόμετρα σε μέγιστο χρόνο 13 ωρών και 30΄ έτσι ώστε να κερδίσουν τη πρόκληση, αλλά παράλληλα να απολαύσουν και τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς.

Όροι συμμετοχής / προϋποθέσεις / κανονισμοί
Γίνονται δεκτοί άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών (συμπληρωμένα έως την ημέρα της εκδήλωσης) και άνω.
Οποιασδήποτε μορφής όχημα που η κινητήρια δύναμή του είναι ο άνθρωπος, είναι αποδεκτή. Ο μόνος όρος είναι ότι το όχημα πρέπει να τροφοδοτείται αποκλειστικά από τον αναβάτη.
Η εγγραφή σας είναι έγκυρη αφού πρώτα συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής. (από 01/03/2015 έως και την 28/04/2015). http://goo.gl/forms/46Wa6Pk8gi
Ή κατευθείαν στο e-mail του συλλόγου μας pronisosporou@gmail.com αναγράφοντας ο ονοματεπώνυμο σας, την διεύθυνση σας, το τηλέφωνο και το e-mail σας.
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στην αφετηρία 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάθε ποδηλάτης θεωρείται ότι είναι σε προσωπική διαδρομή. Ο ποδηλάτης πρέπει να οδηγεί σύμφωνα με τον ισχύοντα κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να τηρεί όλα τα σήματα κυκλοφορίας.
Κάθε αναβάτης πρέπει να είναι αυτάρκης. Δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα που να ακολουθούν ή οποιουδήποτε είδους υποστήριξη στη διαδρομή. Προσωπική υποστήριξη επιτρέπεται μόνο στα σημεία ελέγχου. Τυχόν παραβίαση αυτής της απαίτησης θα οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό.
Εάν ένας αναβάτης αφήσει τη διαδρομή, θα πρέπει να επιστρέψει στο ίδιο σημείο της διαδρομής που την άφησε, για να συνεχίσει. Δηλαδή, δεν υπάρχουν συντομεύσεις ή παρακάμψεις από τη διαδρομή, εκτός αν ορίζεται από τον διοργανωτή.
Τη παραμονή της εκδήλωσης 01/05/2015 και ώρα 18:00 έως 18:45, στο τεχνικό συνέδριο θα παραλάβετε από τη γραμματεία την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ίδια με αυτή που υπογράφεται στις διοργανώσεις των BREVET- την οποία την υπογράφετε και στη συνέχεια θα παραλάβετε τα εξής:
1. Τη κάρτα του KEFALONIA BIKE CHALLENGE
2. Τον επίσημο αριθμό σας, τον οποίο θα φέρετε πίσω και κάτω δεξιά της εμφάνισής σας.
3. ‘Ένα (1) Ποδηλατικό παγούρι από την εταιρία +Watt
4. Ένα (1) Τζελάκι από την εταιρία +Watt.
Οι αναβάτες πρέπει να σταματήσουν σε κάθε σημείο ελέγχου για να σφραγίσουν την κάρτα τους μεταξύ της ώρας έναρξης και λήξης.
Κάρτες που πετάγονται για να σφραγιστούν ΔΕΝ θα σφραγίζονται. Κάρτα/τες που θα δίδονται σε άλλο ποδηλάτη για να σφραγιστεί/στούν ΔΕΝ θα σφραγίζεται/ονται.
Κάθε ποδηλάτης είναι υπεύθυνος για την επιμελή και σωστή συμπλήρωση της κάρτας του σε κάθε σημείο ελέγχου. Ελλιπής σφράγιση της κάρτας ή απώλεια αυτής σημαίνει αποκλεισμό του συμμετέχοντα.
Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόρου ” O ΠΡΟΝΗΣΟΣ “, οι άλλοι διοργανωτές, οι εκπρόσωποι και οι σύλλογοι τους, δεν μπορούν και δεν αποδέχονται ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές που μπορούν να συμβούν πριν, κατά και μετά την εκδήλωση, με συμμετέχοντες μεταξύ τους ή με τρίτα πρόσωπα. Επιπλέον αποποιείται κάθε απαίτησης συμμετέχοντα για την κάλυψη τυχόν εξόδων νοσοκομειακής και φαρμακευτικής περίθαλψης του ιδίου αλλά και των συνοδών του, όπως και επαναπατρισμού του/των. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει κάθε συμμετέχοντα που επιδεικνύει κακή συμπεριφορά πριν, κατά ή μετά την εκδήλωση. Επίσης ο διοργανωτής απαγορεύει τη συμμετοχή και την εμπλοκή με τους ποδηλάτες ατόμων τα οποία δεν έχουν εγγραφεί σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής και τις προϋποθέσεις του KEFALONIA BIKE CHALLENGE, και επ’ αυτού επιφυλάσσεται παντός Νομίμου Δικαιώματος του.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι την ημέρα της εκδήλωσης ο κάθε ποδηλάτης να φοράει ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ όπως ορίζεται από τον Κ.Ο.Κ.
Κάθε απάτη, εξαπάτηση, ή σκόπιμη παραβίαση αυτών των κανόνων θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του αναβάτη από το Challenge
Λαμβάνοντας μέρος στο Kefalonia Bike Challenge, οι ποδηλάτες αποδέχονται τη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς τους και ότι οι χρόνοι που θα πραγματοποιήσουν θα δημοσιεύονται από τους διοργανωτές στα αποτελέσματα. Η ταυτότητά τους δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για εμπορικούς σκοπούς και δε θα διαβιβαστεί σε κάποιον τρίτο για το σκοπό αυτό.
Απρόβλεπτα θέματα: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου η οργανωτική επιτροπή. Η επιτροπή έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, των ημερομηνιών της εκδήλωσης, καθώς επίσης και των τεχνικών όρων της προκήρυξης.
Κάθε ποδηλάτης που εγγράφεται για, και ξεκινά, για το Kefalonia Bike Challenge, συμφωνεί με τις ενέργειες με το ακόλουθο: Οποιοδήποτε παράπονο ή ερώτηση σχετικά με το Challenge ή την διοργάνωσή του, πρέπει να υποβληθεί στον διοργανωτή εγγράφως, μετά το πέρας του Challenge. Ο διοργανωτής θα εξετάσει την καταγγελία και θα απαντήσει εγγράφως.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή του KEFALONIA BIKE CHALLENGE ορίζει τα 8,00 ευρώ ως κόστος συμμετοχής.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Παροχή ενός (1) ποδηλατικού παγουριού +Watt.
2. Παροχή ενός (1) ενεργειακού Jell +Watt.
3. Παροχή γεύματος WELCOME PASTA PARTY την 01/05/2015 από 19:00 έως 21:00.
4. Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κυλλήνη – Πόρο και αντίστροφα (IONIAN FERRIES – KEFALONIAN Lines) για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους . Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής και ονομάτων ώστε να σταλούν στα εκδοτήρια εισιτηρίων οι καταστάσεις .
5. Έκπτωση 25 % επί των αναγραφόμενων τιμών καταλόγου στα συμβεβλημένα με την διοργάνωση εστιατόρια.
6. Σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα του Πόρου έχουμε μεριμνήσει έτσι ώστε να επωφεληθείτε από πακέτα διαμονής ( με ή χωρίς πρωινό)
Θα πρέπει να γίνεται μνεία ότι η κράτηση αφορά το KEFALONIA BIKE CHALLENGE.
http://users.otenet.gr/~infporos/greek/greekmain.htm
Σημείωση: Σχεδόν όλοι οι επιχειρηματίες της περιοχής στηρίζουν το γεγονός και συμμετέχουν στην εκδήλωση. Επιφυλασσόμαστε για επιπλέων παροχές οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΕΚΟΛΥΝΣΕΙΣ.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
1. Σηματοδοτημένη διαδρομή.
2. Παροχή νερού και τροφοδοσίας (σάντουιτς, φρούτο, κ.λ.π.) στα σημεία ελέγχου (Ληξούρι και Φισκάρδο).
3. Οχήματα για την περισυλλογή συμμετεχόντων και ποδηλάτων σε περιπτώσεις εγκατάλειψης ή αποκλεισμού.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Η Οργανωτική Επιτροπή του KEFALONIA BIKE CHALLENGE θα απονείμει αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε ΟΛΟΥΣ τους επιτυχώς τερματίσαντες.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ
Σκοπός του KEFALONIA BIKE CHALLENGE ΔΕΝ είναι να ποινικοποιήσει τη πρόκληση που μας δίδεται, αλλά μας ζητά να μεταλαμπαδεύσουμε τη ποδηλατική μας παιδεία και την οικολογική μας συνείδηση για την ορθή χρήση του ποδηλάτου τόσο σαν μέσο άθλησης, αλλά και σαν μέσο μεταφοράς.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τηλ: 2674072355 – 6978165880 – 6946260202

https://www.facebook.com/KefaloniaBikeChallenge
δείτε και τους μέχρι στιγμης χορηγούς της πόλυ μεγάλης για το νησί μας διοργάνωσης
στον συνδεσμο

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΟ Kefalonia Bike Challenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου