Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Σοκ σε σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη: 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριες της


Σοκ σε σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη: 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριες της

Τρεις συμφοιτήτριές της μαχαίρωσε μία 22χρονη σε αίθουσα διδασκαλίας, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, στη σχολή νοσηλευτών του ΟΑΕΔ, επί της Πέτρου Ράλλη, στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη.

Επικράτησε πανικός, όμως οι καθηγητές και άλλοι μαθητές που κινητοποιήθηκαν αστραπιαία, την αφόπλισαν και την απομόνωσαν, καλώντας ταυτόχρονα την αστυνομία.
Η 22χρονη φοιτήτρια έχει συλληφθεί, βρίσκεται στο οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι φοιτήτριες που τραυμάτισε, σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ο λόγος για δύο αλλοδαπές και μία Ελληνίδα, ηλικιάς 20 και 21 ετών.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα.
renth.jpg

Ακριβώς έξι χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται - Τι είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2009
Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από τον Απρίλιο του 2009 όταν ένα πρωτοφανές, για τα ελληνικά δεδομένα, περιστατικό συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Ειδικότερα, ένας σπουδαστής της σχολής ηλεκτρολόγων του ΟΑΕΔ επί της οδού Πέτρου Ράλλη στο Ρέντη, άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του. Ο σπουδαστής άνοιξε πυρ κατά συμμαθητή του και δύο υπαλλήλων σούπερ μάρκετ και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.  Λίγα 24ωρα πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια στον ίδιο χώρο, μία σπουδάστρια (νοσηλευτικής αυτή τη φορά) σκορπίζει τον τρόμο τραυματίζοντας με μαχαίρι τρεις συμφοιτήτριές της.
Τότε, ο 19χρονος σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα της σχολής του ΟΑΕΔ, Δημήτρης Πατμανίδης, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε 18χρονο συμμαθητή του. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Δύο υπάλληλοι σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στις σχολές του ΟΑΕΔ, που είδαν τη σκηνή, επιχείρησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο δέχθηκαν και αυτοί τα πυρά του νεαρού.
Ο δράστης βρήκε καταφύγιο σε ένα πάρκο που βρίσκεται κοντά στις σχολές του ΟΑΕΔ και εκεί έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
Εν συνεχεία, διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω του τραύματος στο κεφάλι, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μπήκε άμεσα στο χειρουργείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα κατέληξε.
«Δεν έχω πλέον λόγους να συνεχίσω τη δύστυχη ζωή μου. Είμαι πολύ εγωιστής για να φύγω και να σας αφήσω να ζήσετε τις γαμ...  ζωές σας. Πριν πεθάνω θα σας στερήσω ό,τι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, φτύνω κατάμουτρα την ανθρώπινη ζωή και την αξιοπρέπεια. Εχω πάρει την απόφασή μου και δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Οποιονδήποτε βρω μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου θα είναι στόχος και δεν υπάρχει διάκριση. Δεν έχω εισπράξει κάτι άλλο από απόρριψη. Εχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει ως άνθρωπος και νομίζω πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω ότι με αυτά που θα κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα». Αυτή έγραψε στο σημείωμα ο 19χρονος Δημήτρης Πατμανίδης, ο οποίος χθες πήγε στη Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ στον Ρέντη όπου φοιτούσε, προετοιμασμένος να αφαιρέσει ζωές πριν δώσει τέλος και στη δική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου