Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Πανέτοιμο να ξεκινήσει δρομολόγια το “ΒΑΣΟΣ-Κ”


Ανανεωμένο και με μεγαλύτερο πρωτόκολλο οχημάτων και επιβατών επιστρέφει τη φετινή τουριστική περίοδο το πλοίο “Βάσος Κ”, για να συνδέσει επι πέντε ολόκληρους μήνες το νησί μας με την Κεφαλονιά. Η “πρεμιέρα” των δρομολογίων θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαΐου, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015.

 Η κίνηση που παρουσιάζει η πορθμειακή γραμμή από τον Άγιο Νικόλαο Βολιμών προς την Πεσσάδα της Κεφαλονιάς, κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Αυτή η εντυπωσιακή αύξηση οφείλεται κατά κύριο λόγο στους ξένους επισκέπτες που εντάσσουν στο πρόγραμμα των διακοπών τους και τη γειτονική Κεφαλονιά. Σημαντική, όμως, είναι και η παρουσία των ελλήνων που κάνουν τις διακοπές.
“Φέτος τα δρομολόγια ξεκινούν κανονικά, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάη και αυτό είναι μια θετική εξέλιξη, αφού δεν υπάρχουν πλέον τα προβλήματα του παρελθόντος”, δήλωσε στην εφημερίδα μας ο τουριστικός και ναυτικός πράκτορας Κώστας Χιώνης, ενώ πρόσθεσε πως “σήμερα, έχοντας κάνει τις ετήσιες Επιθεωρήσεις του, εκτελεί δρομολόγια στο Άγιο Όρος από το οποίο θα το παραλάβουμε στις 10 του Μάη και έτσι θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια”.
Το πλοίο είναι πλήρως ανακαινισμένο, ενώ η προσθήκη με δυο επιπλέον σκάλες που ήταν προαπαιτούμενο του Υπουργείου οδήγησε στην αποκατάσταση του Πρωτοκόλλου του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορεί να μεταφέρει 400 αντί των 230 ατόμων που ίσχυε μέχρι σήμερα και μέχρι 12 αντί των 8 λεωφορείων.
ΠΗΓΗ 

Οι Ημέρα τση Ζάκυθος και Imera Zakynthos κοινοποίησαν ένασύνδεσμος.
24ωρη ροή ειδήσεων από τη Ζακυνθινή επικαιρότητα, τα Ιόνια Νησιά και τους απόδημους Επτανήσιους ανά τον κόσμο
IMERAZANTE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου