Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση από την Ενωμένη Τετράπολη

Για μία ακόμη φορά όλες οι Δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης απεχώρησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο της 7ης Απριλίου σχεδόν με την έναρξη της συνεδριάσεως.
Υπό την πίεση του αδιεξόδου στο οποίο ευρίσκεται η Δημοτική Αρχή και με την παντελή ανυπαρξία του Δημάρχου, οι προσωπικές ύβρεις και συκοφαντίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κατά Δημοτικών Συμβούλων, ο λεκτικός ευτελισμός μελών των οικογενειών μας και η βάναυση προσβολή της μνήμης καταξιωμένων ανθρώπων που υπηρέτησαν την πατρίδα στο πεδίο των μαχών και στο κοινοβούλιο, ήταν ο τρόπος συζήτησης που επέλεξε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κατά την συζήτηση του πρώτου εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που ετέθει εκ μέρους του συμβούλου κ Ηλία Παρίση.

Όπως καταγγέλθηκε, στο δημοτικό συμβούλιο πλανάται πλέον η σκιά του “μεγάλου αδελφού” που επιχειρεί να φιμώσει την αντίθετη άποψη με λάσπη, συκοφαντίες, και απειλές.
Η αποχώρηση της παράταξης μας, όπως και ΟΛΩΝ των άλλων δημοτικών παρατάξεων, αποτελεί αφ ενός μεν πράξη ύψιστης διαμαρτυρίας προς την Δημοτική Αρχή αλλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αφ ετέρου δε κάλεσμα σε εγρήγορση των συμπολιτών μας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αρχής.
Σε αυτό το κλίμα εκφοβισμού και έκπτωσης με το οποίο προσπαθεί να λειτουργήσει η Δημοτική Αρχή για να καλύψει την πλήρη ανεπάρκεια της θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις,
Αργοστόλι 7 Απριλίου 2015
Εκ του Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου