Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Πειραιά

Του Παναγή φωκά

Ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Κυριακής 26 Απριλίου, η καταμέτρηση των αποτελεσμάτων για το νέο Δοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Συνολικά, ψήφισαν 296 άτομα με το ποσοστό της αποχής να είναι συγκριτικά μεγαλύτερο σε σχέση με προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Από τους συνολικά 13 υποψήφιους εκλέγονται οι 11 πρώτοι, με το ποσοστό της ανανέωσης να ξεπερνά το 50% και τη νέα γενιά να παίρνει τη «σκυτάλη» από τους μεγαλύτερους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νεοφύτου – Ζαφειράτου Μαριολένη 208
Παπαθεοδωράτος Νέστορας 192
Αγγελετάκης Γεράσιμος 192
Βαλλιανάτου Δήμητρα 175
Βουτσινά Στυλιανή 165
Μπαλτσαβιά Ρεγγίνα 132
Κοκκόση Χρυσάνθη 123
Φωής Χρήστος 118
Βασιλάτου Γερασιμούλα – Χριστίνα 106
Βλάχου Χριστίνα 97
Ζαμπέλη Αφροδίτη 96

ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

Αθανασάτου Σοφία Ελένη 47
Γράτσου Σοφία 16
ekloges_adelfothta
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία ήταν άψογη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής την κα Ρωμανού-Λεούση Αγγελική.

Η νεολαία της Κεφαλονιάς έστειλε το δικό της Μήνυμα

Μεγάλη συμμετοχή είχε και η νεολαία της Αδελφότητας με πολλά Κεφαλλονιτόπουλα της Πρωτεύουσας να δίνουν το παρών σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Κάποια στιγμή μάλιστα ο 1ος όροφος των γραφείων της Αδελφότητας στη Γρ. Λαμπράκη είχε γεμίσει από νεολαίους, πράγμα ασυνήθιστο για τους συλλόγους μας στην Αθήνα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι 5 από τα συνολικά 11 μέλη του νέου συμβουλίου ανήκουν στο τμήμα νεολαίας του συλλόγου.

Σημαντικές προσωπικότητες στη σημερινή διαδικασία ekloges_adelfothta

Στη σημερινή διαδικασία διακρίναμε πολλές σημαντικές προσωπικότητες των Κεφαλλήνων της Αθήνας, ανάμεσα τους τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Αθηνών Αρχ. Νικόλαο Χαρτουλιάρη ο οποίος έδωσε την ευχή του στο νέο συμβούλιο, τον Πρόεδρο του ΕΟΠΠΕΠ Γιάννη Βουτσινά, τον απερχόμενο Πρόεδρο Βαγγέλη Σπαθή, τον τ. Πρόεδρο του συλλόγου Διονύση Κουγιανό, τον Παύλο Καρούσο, τον Βαγγέλη Σκλαβούνο, τη συγγραφέα Διονυσία Κατεβάτη, τον στρατηγό Γιώργο Ευαγγελάτο, τον Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου Πειραιά Ερνέστο Τζαννάτο, τον τ. βουλευτή Παναγή Μπενετάτο, την Πρόεδρο του Συλλόγου ΥΠΕΡΙΩΝ Σοφία Μαροπούλου, τον ψυχίατρο Διονύση Βαλλιανάτο, την δημοτική σύμβουλο Πειραιά Αναστασία Χαλικιά, την αναπληρώτρια Διοικητή του νοσοκομείου «Έλενα» Ελπινίκη Κοκκόση – Ταβιανάτου, τον πρώην Διοικητή της Πολυκλινικής Αθηνών Παντελή Αμούργη, το μέλος του Δ.Σ.Α. Μπαμπη Αναλυτη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλη την εκλογική διαδικασία ήταν παρών ο π. αντιδήμαρχος Πειραιά Γεράσιμος Βουτσινάς.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μαριολένη Νεοφύτου – Σοφία Μαροπούλου
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στέλλα Βουτσινά – Μάκης Αγγελετάκης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου