Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΦΙ.Κ.Ο.!


Ναι! Εμείς, οι ΦΙ.Κ.Ο., εχώσαμε τη λακκούβα της οδού Π. Δελλαπόρτα στην Παλλίκη!
 Δικό μας είναι αυτό το έργο πνοής και αειφόρου ανάπτυξης για τον τόπο, το μεγαλύτερο και αυτού ακόμα του ενυδρείου.
Αγανακτισμένοι από την δεκάμηνη απραξία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και την δίμηνη καθυστέρηση της Κυβέρνησης Πα.Σο.Κ. – Ν.Δ., εμπνευσμένοι δε, από τον ενθουσιασμό της ολοκαίνουργιας Δημοτικής μας Αρχής, χτυπήσαμε την γροθιά μας σε ό,τι κουτσοτράπεζο ευρέθηκε μπροστά μας, χρησιμοποιήσαμε τις υψηλές μας γνωριμίες στον χώρο της Πολιτικής και των Τεχνών και ΙΔΟΥ:  Παραδίδουμε τον δρόμο με χώμα τέλεια πατικωμένο, ενώ έχουμε αρχίσει και ενέργειες για να ρίξουμε και γαρμπίλι!!!!
Επειδή δεν είμεθα άνθρωποί των λόγων, είμεθα άνθρωποι των έργων, σήμερα πουρνό, δύο μεγαλοστελέχη μας μετέβησαν ινκόγκνιτο επί του σημείου για τις τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα. Εντελώς τυχαίως, μικροστέλεχός μας με φωτογραφική μηχανή διάβαινε αμέριμνο και τους φωτογράφισε παρά τις αντιρρήσεις τους.
Έτσι, στις τυχαίες φωτογραφίες, βλέπουμε τον γραφικό τοπικιστή Γιοσήφη να σκάφτει και στην συνέχεια τον συστημικό επιχειρηματία Σπυρογιάννη να τοποθετεί τον τελευταίον λίθον (του αναθέματος)!   

Τέλος, εξαγγέλλουμε το επόμενο έργο μας, που θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα χρόνια, (που θα είμαστε ακόμα καινούργιοι):  
Από τις πέντε κολώνες που βρίσκονται επί της συγκεκριμένης οδού, μόνο η μία διαθέτει λάμπα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους υπόλοιπους λαμπτήρες τους έσπασε ο Σπίρτζης με λαστικέρα. Εμπνευσμένοι και πάλι από τον ενθουσιασμό της ολοκαίνουργιας Δημοτικής μας Αρχής, ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΘΑ να τοποθετήσουμε λάμπα φωταερίου ή ακόμα καλύτερα και λαδοφάναρο, που θα φέξει όλη η Παλλίκη. (Εντελώς τυχαίως και πάλι διαβάτης αμέριμνος θα μας φωτογραφήσει και έτσι θα έχουμε αποδείξεις και για αυτό το έργο).

Να δούμε ποιος θα παλαβώσει ποιον τελικά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου