Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, Χειρουργικό τμήμα


αναδημοσίευση απο http://newsskala.blogspot.gr

Ευχαριστήρια επιστολή προς το 

Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, 

Χειρουργικό τμήμα

Η κα. Αικατερίνη Ζαπάντη – Τσομώκου, χειρουργήθηκε τον Μάρτιο του 2015 και έχοντας  συγκινηθεί από το ήθος των γιατρών, την συμπεριφορά των αδελφών νοσοκόμων και των εθελοντριών καθώς και την άψογη καθαριότητα , ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους για την σιγουριά, ασφάλεια και ανακούφιση που ένοιωσε εκεί, καθώς και την αίσθηση ότι βρισκόταν σε καλά χέρια.
Σημειωτέον ότι συζητήθηκε αρκετά μεταξύ των ασθενών στο Νοσοκομείο αυτό, το γεγονός ότι εκεί ο ασθενής ένοιωθε να τον μεταχειρίζονται σαν άνθρωπο και όχι να αισθάνεται ενοχλητικός ή πεταμένος.
Η οικογένεια επίσης της κας. Ζαπάντη – Τσομώκου ευχαριστεί από καρδιάς τον γιατρό κο. Μπουζικάκο που την ανέλαβε σε προχωρημένη κατάσταση βλάβης του ισχίου και έντονων πόνων καθώς και όλο το προσωπικό που βοήθησαν στην μεγάλη ανακούφιση και θεραπεία της ασθενούς, η οποία δήλωσε ότι «εδώ δεν βρίσκομαι σε νοσοκομείο αλλά σε ξενοδοχείο». 

Η επιστολή της κας. Ζαπάντη έχει ως εξής:
«ΦΑΡΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ είναι το Νοσοκομείο Αργοστολίου! ...
Χειρουργήθηκα το πρώτο 10ήμερο Μαρτίου του ’15.
Οι άνθρωποι που γνώρισα στην προσπάθεια να με κάνουν καλά, πλημμυρίζουν από Αγάπη, Ευγένεια, Φροντίδα.
Πάντα ακούραστοι, με το χαμόγελο και καλοσύνη.
Ένα μπουκέτο μυροβόλα άνθη οι κυρίες αναισθησιολόγοι. Μου ενέπνευσαν θάρρος και ένοιωσα άνετα. Μου πήραν τον φόβο, προπάντων η κυρία Ζαχαράτου. Άπειρες ευχαριστίες έχω γι’ αυτά τα πλάσματα.
Οι γιατροί!! Οι Γίγαντες της Ιατρικής Χειρουργικής, οι κκ. Μπουζικάκος, Κασιανός και Μπρούσκος. Είναι οι ένσαρκοι Άγγελοι επί της Γής. Με πόση ηρεμία, υπομονή και αγάπη έκαναν την δουλειά τους. Η ψυχή μου πλημμυρίζει γι
 Αυτούς από άπειρες ευχαριστίες.
Οι τραυματιοφορείς! Αυτά τα γενναία παιδιά, πόσο μαλακά με μετέφεραν από το φορείο στο «πάγκο εργασίας» και μετά στο κρεβάτι μου.
Το νοσηλευτικό προσωπικό… πόσα πολλά καλά έχω  να πω γι’ αυτές τις κοπέλες!!!
Ευγενικές, πρόσχαρες, ακούραστες. Κουραστική η δουλειά τους. Κατανοώ την κούρασή τους και τις θαυμάζω. Κατά την φράση του Ιησού Χριστού «πολύς δε ο θερισμός, οι δε εργάται ολίγοι» (πολλοί οι ασθενείς, και ολιγάριθμο το προσωπικό, άρα πιο βαριά η εργασία, ιδίως η νυκτερινή).
Ο «καλός Σαμαρείτης» είναι η εθελόντρια κα. Δήμητρα με την μικρή χαριτωμένη Μαρία που έκανε εκεί την πρακτική της. Προσφέρουν την ψυχή τους  για τους ασθενείς.
Φυσιοθεραπεία: Η καλή και γλυκιά μας κα. Μαρία με την γλυκύτατη μικρή Μαρία, μόνο χαρά ξέρουν να δίνουν  και ανακούφιση.
Η καθαριότητα!! Ξενοδοχείο 5 αστέρων. Πόσες πολλές φορές  την ημέρα περνούσαν οι κοπέλες της καθαριότητας!
Τα φαγητά! Νοστιμότατα και φρέσκα. Ο δίσκος περιέχει όλες τις ομάδες διατροφής. Τα γιαουρτάκια Τζωρτζάτου ήταν τα καλύτερα. («Πόσο μ’ αρέσουν αυτά τα γιαουρτάκια, θα θελα να χα 10 κεσεδάκια» (ποίηση)).
Οι  Κεφαλλήνες της Ξένης, του συλλόγου « Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», να είναι υπερήφανοι για τα αδέλφια τους εδώ. Οι κόποι τους και η προσφορά τους δεν πάνε χαμένοι αλλά παίρνουν σάρκα και οστά για το καλό μας εδώ.
Όλους σας ευχαριστώ, με την ψυχή και την καρδιά μου.
Σφίγγω το χέρι ενός εκάστου χωριστά. Σας αγκαλιάζω και σας φιλώ όλους σας.
Εγώ εδώ έκανα διακοπές και όχι χειρουργείο. Το Νοσοκομείο Αργοστολίου είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Με απέραντη αγάπη,
Κατερίνα Ζαπάντη Φράγκου.»

Ευχαριστίες από την λοιπή οικογένεια:
Όλα τα μέλη της οικογένειας είμαστε ευγνώμονες για την άψογη μεταχείριση της μητέρας μας, το ήθος και την ακεραιότητα των γιατρών, χειρούργων, αναισθησιολόγων και  φυσιοθεραπευτών, την ευγένεια της ακτινολόγου και του λοιπού προσωπικού, το χαμόγελο και την καλή διάθεση με την οποία μας αντιμετώπιζαν σε κάθε μας αίτημα και ανάγκη, ακόμα και την νύκτα, την καθαριότητα του χώρου, την αφιλοκερδή προσφορά των εθελοντριών στην προσωπική της υγιεινή καθώς και την επεξηγηματικότητα της φυσιοθεραπεύτριας στις ασκήσεις.
Ας μην αφήσουμε απ’ έξω την πολύ γευστική διατροφή και την άψογη εξυπηρέτηση και του κυλικείου, με τον ωραιότερο εσπρέσσο που έχουμε πει. Όλα ήταν άψογα, όντως σαν σε ξενοδοχείο, γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν και τα εργονομικά κρεβάτια  από δωρεά του συλλόγου Κεφαλλήνων του Εξωτερικού, «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός», τους οποίους και ευχαριστούμε.
Αυτή η ευγνωμοσύνη δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Ευχαριστούμε τον Θεό που γνωρίσαμε τέτοιους γιατρούς και προσωπικό, για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι και ευχόμαστε οι οικογένειες όλων τους να είναι καλότυχες και ευτυχισμένες.

Καλό Πάσχα ευχόμαστε σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου