Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ,,ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!

Τα έδωσαν όλα. Ό,τι είχαν και δεν είχαν. Αν σκεφτείτε πως ο βασικός γκαρντ -και καλύτερος σκόρερ, έως την περασμένη εβδομάδα- ήταν εκτός, ότι ο 10ος παίκτης της ΤΣΣΚΑ είναι ο Βίκτορ Χριάπα (ο 11ος ο Νίκολς και ο 12ος ο Κορόμπκοφ), ότι υπήρχε χαώδης διαφορά σε θέμα μεγέθους και εμπειρίας, το 3-1 ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός από αυτήν τη σειρά. Και από ό,τι φάνηκε, ο κόσμος αναγνώρισε πως έγινε η υπέρβαση, χειροκροτώντας αυτά τα παιδιά στα τελευταία λεπτά του "αντίο" που απηύθυναν στη φετινή Euroleague (με τη διαφορά να είναι στο -17). Και αυτό αποδεικνύει ότι αυτό που επιχείρησαν φέτος οι "πράσινοι" έχει εκτιμηθεί. Όπως και ότι τα καλύτερα έρχονται.

Με αυτόν τον κόσμο, δεν βγαίνεις ποτέ χαμένος

Η Νίκη Μπάκουλη γράφει για μια ομάδα που έπαιζε όλη τη χρονιά πάνω από τη... δομή και τις δυνάμεις της. Και ναι μεν, δεν πήγε στο Final Four, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα. Την αναγνώριση για την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλει και την πίστη για το μέλλον.
EΠΙΣΗς  Μετρημένοι στα δάχτυλα οι Ελληνες προπονητές που έφτασαν τόσο μακριά. Ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε ο έκτος. Δείτε την παρέα του.
ΚΑΙ  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου