Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο ΑΡΙς ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΦΙΚΟ"

1 σχόλιο :

  1. Για καθίστε ρε παιδιά γιατί κάπου έχω μπερδευτεί.
    Αρχικά έχουμε να κάμουμε με μια κυβέρνηση που μόλις ψηφίστηκε και αφού καλώς, ή κακώς την εκλέξαμε δεν εφαρμόζουμε κάποιες αποφάσεις που υποτίθεται τη διευκολύνουν να κάνει κινήσεις όπως και όπου αυτή κρίνει πραγματικά σωστό, είτε ακόμα κινήσεις σκοπιμότητας. Δεν ψηφήσαμε σε δημοψήφισμα ναι ή όχι σε κάτι ώστε να αντιταχθούμε αμέσως σε μια ξεκάθαρα αντίθετη πορεία της επιλογής μας.
    Εντολή για κινήσεις δώσαμε σε κάποιους ανθρώπους, κινήσεις που ποτέ δε θα μάθουμε με ποιο τρόπο μπορεί να παίζονται αυτή τη στιγμή.
    Είναι σωστές είναι λάθος το αποτέλεσμα θα δείξει.
    Τώρα όσοι είχαν στο μυαλό τους ότι σε 90 μέρες θα είχαν λυθεί τα προβλήματα μάλλον δεν πρέπει να πατάνε καλά στο έδαφος.

    Η κόντρα κάποιων Δημάρχων πού οδηγεί αλήθεια?
    Μήπως έμμεσα είναι βοήθεια προς την κυβέρνηση για περαιτέρω κόντρα και ρήξη της κυβέρνησης με το υπάρχον σύστημα?
    Μήπως είναι περισσότερο κόντρα για πισωγύρισμα?
    Οι Δήμοι δεν είναι ανεξάρτητα κρατίδια αλλά κύτταρα ενός οργανισμού που λέγεται Ελλάδα και οφείλουν να υπακούν στις εντολές της επιλογής του συνόλου του Ελληνικού λαού άσχετα αν επιβάλλεται θα έλεγα να εκφράζουν τις ανησυχίες, ή τις αντιρρήσεις τους σε ότι στραβό βλέπουν.
    Για φανταστείτε παράδειγμα αν μετά τους σεισμούς στο Ληξούρι αντιδρούσε η πλειοψηφία των Δήμων της Ελλάδας για οποιαδήποτε βοήθεια από την τότε κυβέρνηση, αποκατάστασης των ζημιών. Γιατί μια ζωή να πληρώνουν οι κάτοικοι των μη σεισμοπαθών περιοχών τους άλλους που πλήττονται από σεισμούς?
    Μια στα γκρέμισε, δυο στα γκρέμισε, τρείς κακή σου και ψυχρή σου που έλεε κι ο νόνος μου, φύρα είσαι άλλαξε τόπο να μας αφήσεις ήσυχους!
    Το βρίσκετε παράξενο?
    Γιατί, δεν έχει τη λογική της και αυτή η σκέψη?
    Δεν είμαι ούτε ήμουν «Συριζαίος» και το έχω εκφράσει δημόσια πριν τις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, είμαι όμως συνειδητοποιημένος Έλληνας πολίτης (έτσι πιστεύω από όσα έχω διδαχτεί τουλάχιστον) και ξέρω να αναγνωρίζω και να υπακούω (έχοντας βέβαια πάντα άποψη), τις αποφάσεις της «Εκκλησίας του Δήμου» κάτι που έκαναν οι Έλληνες ακόμα και πριν 2.500 χρόνια και εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι παρά τις κουτσουκέλες τους «Πέρσες» την Ελλάδα δεν άλωσαν.
    Από όταν σταμάτησε αυτή η λογική είμαστε απλά μια αποικία που ποτέ κανείς δεν μας άφησε να διαχειριστούμε τα του οίκου μας, απλά μας έμεινε η συνήθεια με σάπια κόλλυβα να κάνουμε μνημόσυνα του πάλαι ποτέ πολιτισμένου και ένδοξου τόπου μας.
    Προσωπικά τέτοια «κόλλυβα» έχω σταματήσει να τρώω προ πολλού.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου