Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

«ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ                                                  
   ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ                                          
    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
        Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                    
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                                                                                                                                                                                                
                 
            ΘΕΜΑ:  «ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Κ.Ι.»

  Και ως εκ θαύματος κι ενώ στην Κεφαλονιά δεν βρέθηκε τόσο καιρό ένας από τους δημοσιογράφους του «αθλητικού ρεπορτάζ» (;;;) να κάνει μια ερώτηση για το σκάνδαλο του «ελληνικού» ποδοσφαίρου, στον πλέον αρμόδιο ν’ απαντήσει πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ  και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ (!!!), προφανώς γιατί δεν θα θεώρησαν και τόσο σοβαρό το θέμα έχοντας ν’ ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα, διαβάσαμε για μια συνέντευξη του εν λόγω κυρίου στο κρατικό ραδιόφωνο (!!!), στην οποία εκθείαζε τον εαυτό του ως τον αδιάφθορο στο χώρο του ποδοσφαίρου, στο οποίο κατάφερε επί τόσες δεκαετίες να παραμείνει αμόλυντος και άσπιλος όταν γύρω του γίνονταν «όργια», για τα οποία βέβαια ο ίδιος ουδέποτε αντελήφθη κάτι (!!!).

  Και πληροφόρησε τους ιθαγενείς του γραικυλιστάν, ότι υπάρχουν διαιτητές που είναι ακατάλληλοι για διαιτησία. Κι επιτέλους βρέθηκε και κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουμε κι εμείς μαζί του. Απλά θα συμπληρώσουμε και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσει κι αυτός μαζί μας, ότι μπορεί διαιτητές να είναι ακατάλληλοι για διαιτησία, όμως αποδεικνύονται «πολύπλευρα ταλέντα», γι’ αυτό μετά τη λήξη της «καριέρας» τους, παρακάμπτοντας ακόμα και τους νόμους του κράτους, γίνονται παράγοντες σωματείων, ενώσεων και ομοσπονδιών ή στη χειρότερη περίπτωση γίνονται καθηγητές και παρατηρητές διαιτησίας κλπ.
  Πέρα όμως από τα όσα συμφωνούμε, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε και ορισμένες απορίες, τις οποίες βέβαια έχουμε εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν και απάντηση όπως ήταν φυσικό δεν λάβαμε, κάποιες εκ των οποίων αφορούν και τον άλλο λαλίστατο άνευ ουσίας, νέο υπουργό αθλητισμού, ο οποίος από του βήματος της βουλής των ραγιάδων έκανε λέει καταγγελίες για την Ε.Π.Ο. και κάποιες Δ.Ο.Υ. χωρίς να υπάρχει από τότε καμία συνέπεια ούτε για του παράγοντες της Ε.Π.Ο. ούτε για τους υπαλλήλους των Δ.Ο.Υ. (!!!). Και φυσικά δεν περιμένουμε ούτε από αυτόν να πράξει κάτι διαφορετικό από τους προκατόχους του. Ας απαντήσουν λοιπόν, όχι στις «καθώς πρέπει» ερωτήσεις των κρατικοδίαιτων δημοσιογράφων, αλλά σε δύο απλές ερωτήσεις ανθρώπων που δεν ανήκουν στο «κύκλωμα»:
1ον) Πως γίνεται ένας πρώην διαιτητής, (ερασιτέχνης, για να μην το ξεχνάμε, όταν ήταν εν ενεργεία), ο οποίος απαγορεύεται βάσει του νόμου να γίνει παράγοντας σε σωματείο, όχι απλώς να γίνεται παράγοντας σε σωματείο αλλά να γίνεται και παράγοντας στην ανώτατη ομοσπονδία του αθλήματος (που έχει την ευθύνη και επαγγελματικών σωματείων και αθλητών) και να προσπορίζεται οικονομικά οφέλη εξ αυτής της ιδιότητος;
2ον) Πως λένε στο χωριό σας αυτόν που ασχολείται καθημερινά μ’ ένα αντικείμενο και βρίσκεται σ’ ένα συγκεκριμένο χώρο επί πολλά χρόνια αδιαλείπτως κι ενώ έχουν συμβεί μπροστά στα μάτια του «πράγματα και θαύματα» σε όλο αυτό το διάστημα, αυτός στο τέλος… «δεν έχει πάρει είδηση»;
  Κι επειδή σαν σύνδεσμος προπονητών δεν θέλουμε να είμαστε μόνο επικριτικοί αλλά κι εποικοδομητικοί ταυτόχρονα, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΣΚΙ τη δύναμη του ανδρός (ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας κατάφερε τη Μεγάλη Εβδομάδα να ακυρώσει ακόμα και απόφαση μητροπολίτη) και την (σύμφωνα με την προαναφερόμενη συνέντευξη) κατ’ ομολογία του αγνότητα και «παρθενία» και θεωρώντας ότι χαραμίζεται ως υπάλληλος της ΔΕΗ, ποδοσφαιρικός παράγοντας και ψάλτης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα στην ηγεσία της Εκκλησίας να τον επιλέξει ως τον επόμενο μητροπολίτη Κεφαλληνίας.
                                                   

                                                    Για τον Σ.Π.Π.Κ.Ι.
                                            Ο Πρόεδρος                                            
            
        

                                           Χ. Δάβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου