Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΚΑΙ ,ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΙΜ. ΤΑΜΕΙΟΥ,, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΡΟΥ,, ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑς!!

Εύχομαι σε όλους Καλή Πρωτομαγιά, σε μια εποχή που καλούμαστε να δώσουμε νέους αγώνες...
Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με τις οποίες υποχρεούμαστε, να τοποθετήσουμε τα ταμειακά μας διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η καταφυγή σε Πράξεις Νομθετικού Περιεχομένου θα πρέπει να γίνεται με εξαιρετική φειδώ, "μόνο σε επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη", όπως ορίζεται στο ίδιο το Σύνταγμα.
Εν προκειμένω, η ρύθμιση περιορίζεται σε μία αόριστη, γενικόλογη και για αυτό άκρως επικίνδυνη αναφορά σε φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, τα χρηματικά διαθέσιμα των οποίων, μονομερώς και χωρίς τη συναίνεσή τους διατάσσεται να μεταφερθούν σε λογαριασμούς της ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατακρίνουμε το γεγονός, ότι η Κυβέρνηση εντάσσει στους Φορείς Γενικής Κυβέρνησης νομικά πρόσωπα ή οντότητες, που οι πόροι τους δεν προέρχονται από κρατικές ενισχύσεις ή πόρους, αλλά από ιδιωτικά μέσα και πηγές. Ιδίως, μάλιστα, όταν πρόκειται για φορείς, οι οποίοι εκ του Συντάγματος χαίρουν οικονομικής αυτοτέλειας και αυτόνομης διοίκησης.
Εάν αυτοί οι Φορείς στερηθούν των οικονομικών τους πόρων, δε θα είναι σε θέση να εκσυγχρονισθούν και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.


ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ. ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΟΙΞΕ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ''ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ'' ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ...

Επτά ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την έναρξη λειτουργίας του νέου λιμανιού του Πόρου –ενός έργου που έμελλε να συμβάλλει στην αλλαγή των ακτοπλοι...
INKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου