Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΚΑΙ Ο Ι-ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΗ φωτογραφία, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!

Ο Σπανούλης έγραψε (ξανά) ιστορία!

Νέα, σπουδαία διάκριση για τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος ξεπέρασε τον Μάρκους Μπράουν και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Euroleague, πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκρισή του στο Final Four της Μαδρίτης ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στο Game 4 της προημιτελικής σειράς με την Μπαρτσελόνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού χρειαζόταν 13 πόντους για να ξεπεράσει τον Μάρκους Μπράουν στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της Euroleague. Συγκεκριμένα, πριν από τον τέταρτο προημιτελικό με τους Καταλανούς είχε 2.727 πόντους σε 197 παιχνίδια ενώ ο Αμερικανός βετεράνος "μπόμπερ" είχε 2.739 σε 179 ματς με τις Μπένετον, Εφές, ΤΣΣΚΑ, Μάλαγα, Μακάμπι και Ζάλγκιρις.
Με το καλάθι που σημείωσε στο 35'50'' ο "Kill Bill" έφτασε τους 2.742 πόντους και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τον αρχισκόρερ Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος ξεκίνησε το ματς στο ΣΕΦ με 3.666 πόντους σε 276 αγώνες στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου