Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ENΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:«Στην ιστορία υπάρχουν και οι μαύρες σελίδες κ. Λυκούδη"!


 
 
http://cdn.inkefalonia.gr/media/k2/items/cache/ad84b55b660b76d345484e649409dc4e_Generic.jpg?t=-62169984000Ενημερωθήκαμε  από τοπική ιστοσελίδα ότι το  προηγούμενο  Σάββατο οι κκ Δημήτρης Φιοραβάντες και Μάκης Σπαθής παρέθεσαν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στη Σάμη με επίσημο προσκεκλημένο τον Αντιδήμαρχο  Σάμης κ. Διονύσιο Λυκούδη.
Ο κ. Λυκούδης, ευρισκόμενος με παλαιούς και νέους φίλους, μεταξύ άλλων  ανέφερε  ότι βρίσκεται  ανάμεσα στην οικογένεια του και ότι οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία. Δήλωσε επίσης  ότι δεν θα γινόταν αντιδήμαρχος Σάμης αν είχε σκοπό να αποτύχει.
Θα θέλαμε όμως  να υπενθυμίσουμε στον κ. Λυκούδη ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που έχει αναλάβει τα ηνία της περιοχής εδώ και πέντε περίπου χρόνια, ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που άφησε τις εξελίξεις να «ερημώσουν» τη Σάμη , ότι είναι η ίδια δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί τα χρήματα των σπηλαίων για να καλύψει τις ανάγκες της σε όλη την Κεφαλονιά.

Από τις αρχές του 2011 η απραξία – αδιαφορία της  Δημοτικής Αρχής του κ. Παρίση, οδήγησε τη Σάμη σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό. Η Σάμη δεν  αποτελεί πια βασική πύλη εισόδου στο νησί μας αλλά ούτε και νευραλγική πόλη με  αυτόνομη τοπική οικονομία σε ετήσια βάση. 
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  θέλει να  υπενθυμίσει στον κ. Αντιδήμαρχο ότι οι παρέες μπορεί να γράφουν ιστορία αλλά στην ιστορία υπάρχουν και οι  μαύρες σελίδες. Επίσης ευθύνη της Δημοτικής Αρχής είναι να θεωρεί  οικογένεια της όλους τους  Κεφαλονίτες. 

Εκ του Γραφείου Τύπου
της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου