Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

O ARIS ΣΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

1 σχόλιο :

  1. Τεχνοκράτης λοιπόνε:
    • στέλεχος του δημόσιου, ή ιδιωτικού τομέα με ανώτατη κατάρτιση και εμπειρία σε συγκεκριμένο τεχνικό τομέα
    • που ασκεί το λειτούργημά του με βάση τη μελέτη κυρίως των αντικειμενικών δεδομένων και των οικονομικών μηχανισμών χωρίς να λαμβάνεται και τόσο υπόψη ο ανθρώπινος παράγων. Χα χα χα χα.
    Ο καημένος ο άνεργος αλήθεια που πληρώνει φόρο για τα ανοίκιαστα σπίτια του!
    Και φυσικά τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και είναι άδικο, αλλά πηγαίνετε κύριε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που μέχρι τώρα δήλωναν τις πραγματικές εισπράξεις ενοικίων γιατί έχω άμεση γνώση του θέματος…

    Και πηγαίνετε στους μισθωτούς να δείτε τις μειώσεις και πηγαίνετε στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα αυτούς που πλήρωναν 40% εφορία στον χρυσούν αιώνα της απάτης και των μιζών και τώρα σα συνταξιούχοι παίρνουν το 45% της σύνταξης ενώ πλήρωναν στο ταμείο τους τα διπλάσια και πηγαίνετε στη σύνταξη του στρατηγού των 1.400 ευρώ το μήνα, γιατί δεν μπόρεσαν όλοι αυτοί να βάλουν το λογιστή – φοροτέχνη τους να τα κάνει «πλακάκια» με κάτι ασυνείδητους που απέκτησαν σπίτια που τώρα είναι ανοίκιαστα γιατί τα πριν θύματά τους λιγόστεψαν?
    Και κόψτε ακόμα το μισθό του ιπτάμενου που το παίζει κορώνα γράμματα καθημερινά έναντι πινακίου φακής για να έχουν την ησυχία τους κάποιοι και είναι (πολλοί δυστυχώς) να λένε τις π@π@ριές τους?
    Και ο Παυσανίας δεν κέρδισε εκ της ευφυΐας του τη μάχη των Πλαταιών αλλά την κέρδισε πραγματική Εθνική ομοψυχία όχι η «τάχαμου». Πάντα θα υπάρχουν και οι «Θηβαίοι» βέβαια, προσωπικά το παίρνω δεδομένο σαν λίγο ρεαλιστής.
    Με αυτές τις λογικές που διαβάζω γιατί ευχόμαστε καλή Ανάσταση?
    Μήπως οι ημέρες του Πάσχα ορισμένοι συμφέρον έχουν να σταματάνε στη Μ. Παρασκευή?????

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου