Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Sea Kayaking στην Κεφαλονιά

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ  KEFALONIAPRESS 
 SEA KAYAKING KEFALONIA: 
13 χρόνια πρωτοβουλίες και δράσεις  για την ανάδειξη του τουρισμού περιπέτειας!
 
 
Με μια σειρά ρεπορταζ , θα σας παρουσιάσουμε τις δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες της Κεφαλονιάς οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο νέο τουριστικό προϊόν το οποίο μπορεί να δώσει στο νησί μας τον χαρακτηρισμό και ως προορισμός περιπέτειας στη φύση.

Έχουμε καταγράψει  όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν εναλλακτικά πακέτα δραστηριοτήτων στους επισκέπτες του νησιού μας : sea kayak , ορειβασία, βόλτα με άλογα , εξερευνήσεις σπηλαίων και περιοχών, ποδήλατο, εξερεύνηση του Αίνου..
Στόχος μας είναι να ενημερωθούν για τη δράση τους οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων του νησιού μας, να συνεργαστούν μαζί τους και από κοινού να δημιουργηθούν «πακέτα» διαμονής στα οποία  μαζί με την  φιλοξενία να προσφέρονται και οι ευκαιρίες εξερευνήσεις της περιοχής.
Με αυτές τις συνεργασίες αναβαθμίζονται τα τουριστικά καταλύματα καθώς δείχνουν ότι εξειδικεύονται σε μια μορφή τουρισμού και ιδιαίτερα στον τουρισμό περιπέτειας που προσελκύει τουρίστες και στις «χαμηλές» περιόδους: άνοιξη και φθινόπωρο.  
 Το κάθε κατάλυμα ανάλογα την περιοχή που βρίσκεται, κάθε γωνιά του νησιού μας εξάλλου είναι μοναδική, μπορεί να συνεργαστεί με αυτές τις εταιρίες και να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα εξερεύνησης της περιοχής είτε από θάλασσα, είτε από ξηρά.
Σήμερα παρουσιάζουμε την εταιρεία  SEA KAYAKING KEFALONIA,  την εταιρία που πρώτη δημιούργησε το πακέτο του θαλάσσιου καγιάκ στο νησί μας και διαθέτει όλες τις διεθνείς  πιστοποιήσεις που εγγυώνται την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

 Sea Kayaking Kefalonia
 
 
 
Το Sea Kayaking Kefalonia είναι ένα Κεφαλονίτικο τουριστικό γραφείο που ιδρύθηκε το 2003 από την Κεφαλονίτισα Υβόν Βάλσερ και τον Παύλο Γεωργιλά, με αποκλειστικό αντικείμενο την οργάνωση εκδρομών και διακοπών με θαλάσσια καγιάκ.

Σπουδές στο marketing στην Ελβετία από την Υβόν, ηλεκτρολόγος μηχανικός με master στη διοίκηση επιχειρήσεων και πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές ο Παύλος. Μεγάλη αγάπη για τη φύση, τις υπαίθριες δραστηριότητες, τα ταξίδια, και τα ζώα και οι δύο. Μαζί, ή και χώρια μερικές φορές, έχουν ταξιδέψει σε περίπου εξήντα χώρες σε όλες τις γωνιές της γης, αποκομίζοντας μοναδικές γνώσεις και εμπειρίες.

Ο Παύλος πριν από περίπου είκοσι χρόνια ξεκίνησε το kayak στα ποτάμια και επί σειρά ετών είχε πλούσια δραστηριότητα και αρκετές πρώτες καταβάσεις ελληνικών ποταμών. Σύντομα ξεκίνησε και το καγιάκ θαλάσσης.
Ακολουθεί το σύστημα εκπαίδευσης και πιστοποίησης της Βρεταννικής Ομοσπονδίας Κανό (BCU) που είναι ο αυστηρότερος και πιο αναγνωρισμένος οργανισμός για το καγιάκ στον κόσμο. Είναι ο πιο έμπειρος και πιστοποιημένος έλληνας εκπαιδευτής θαλάσσιου καγιάκ αλλά και ένας από τους πιο πιστοποιημένους διεθνώς.
Η δημιουργία του Sea Kayaking Kefalonia ήρθε ως φυσικό επακόλουθο...
Όταν ξεκίνησε το 2003, ήταν μια πρωτοπόρος επιχείρηση στην Ελλάδα. Με τα χρόνια και σκληρή δουλειά, βοήθησε όσο κανείς άλλος στην ανάπτυξη και τη διάδοση της δραστηριότητας του θαλάσσιου καγιάκ στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις περισσότερες από τις επιχειρήσεις που λειτουργούν σήμερα στην Ελλάδα, ο Παύλος έχει λειτουργήσει ως εκπαιδευτής ή/και σύμβουλος. 
Όλη αυτή η γνώση και εμπειρία έχει περάσει στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης.
Διανύοντας τη 13η σεζόν φέτος, αν κοιτάξουμε πίσω και προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε τα σημαντικότερα στοιχεία, θα δούμε χιλιάδες επισκέπτες που πέρασαν μοναδικές στιγμές, είδαν σημεία του νησιού μας που αλλιώς δε θα ήταν δυνατό και αγάπησαν την Κεφαλονιά και την Ελλάδα.
Πολύ σημαντικό είναι ότι πολλοί από αυτούς ήρθαν στο νησί μας αποκλειστικά για να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Sea Kayaking Kefalonia κάτι που λειτουργεί αθροιστικά στις προσπάθειες αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού στο νησί μας.
Η συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις (εστιατόρια, καταλύματα, μεταφορές, κ.ά.), επίσης συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.
Επιπλέον, πλούσια είναι και η περιβαλλοντική δράση της επιχείρησης σε συνδυασμό με άλλους αρμόδιους φορείς (π.χ. καθαρισμοί ακτογραμμών, διασώσεις ζώων, κ.ά).
Συνολικά, λειτουργώντας με συνέπεια και σεβασμό ως κομμάτι του τουριστικού ιστού του νησιού μας, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην παγκόσμια ανάδειξη και καθιέρωση της Κεφαλονιάς αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, ως προορισμό για διακοπές με θαλάσσια καγιάκ.


 
Πληροφορίες επικοινωνίας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ +30 6934010400
 
 
 

sea kayak - Kizoa Video Maker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου