Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2015



Το Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, η οποίαγιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου κατά κύριο λόγο σε δημόσιους χώρους και η πρόσβαση  είναι πάντα ελεύθερη. Ο σκοπός είναι η προώθηση της ζωντανής μουσικής, η υποστήριξη νέων δημιουργών και η προβολή τόσο ανερχόμενων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών.


Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, καλούμε κάθε κάτοικο της Κεφαλονιάς που ασχολείται με τη μουσική, άτομο ή ομάδα, ανεξαρτήτως ηλικίας και είδους μουσικής, να συμμετέχει στην φετινή Γιορτή. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα είναι ανοιχτές ως τις 21 Μάη.

Επισημαίνουμε ότι για να δηλώσετε συμμετοχή δεν χρειάζεται να έχετε ολοκληρωμένο ρεπερτόριο, αλλά μπορείτε να συμμετέχετε και με λίγα κομμάτια.

Επίσης, υπογραμμίζουμε ότι η Γιορτή γίνεται με την εθελοντική συμμετοχή όλων. Έτσι, εκτός από τους μουσικούς, καλούμε και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην διοργάνωση, είτε με παράλληλες εκδηλώσεις (π.χ. θεατρικές παραστάσεις, προβολές, δρώμενα, εργαστήρια εκθέσεις, κτλ), είτε στο οργανωτικό στάδιο.

Για δηλώσεις συμμετοχών:
Τηλέφωνο: 6984199176


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου