Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες σε συγκρούσεις στις φυλακές Κορυδαλλού



Γενικευμένη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων, με δύο νεκρούς και τουλάχιστον 21 τραυματίες, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού.
Αλβανοί και Αραβες -μεταξύ των οποίων Αλγερινοί- συγκρούστηκαν με ομάδα Πακιστανών στην Γ” πτέρυγα των φυλακών. Οι συγκρούσεις άρχισαν από το ισόγειο και γρήγορα επεκτάθηκαν σε όλους τους ορόφους και τους διαδρόμους της πτέρυγας.

Η συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 20:00 και διήρκεσε 30 λεπτά, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για άγριες συγκρούσεις με αυτοσχέδια μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.
Πηγές από τις φυλακές αναφέρουν ότι αιτία της σύγκρουσης είναι ο έλεγχος της πτέρυγας.
Στη διάρκεια της άγριας συμπλοκής δύο Πακιστανοί έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 21 κρατούμενοι -και από τα δύο «στρατόπεδα»- τραυματίστηκαν.
Επτά έως οκτώ κρατούμενοι είναι βαριά τραυματισμένοι, οι δύο εκ των οποίων εισήχθησαν εσπευσμένα στο χειρουργείο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τζάνειο νοσηλεύονται άλλοι 10 τραυματίες, ενώ έξι έχουν μεταφερθεί στο Γεννηματάς. Κάποιοι πιο ελαφρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Έξω από τις φυλακές παρέμεναν έως αργά το βράδυ σε ετοιμότητα δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πάντως, η κατάσταση είναι πλέον ήρεμη.
Στην Γ” πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται περίπου 500 αλλοδαποί, στην πλειονότητά τους για υποθέσεις ναρκωτικών.
Πηγή: in.gr KAI http://ionian24.gr/archives/11185

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου