Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ZAKYΝΘΟΥ – Παραμένει πρωταθλητής στην ανθρωπιά

Μία ακόμη «γενναία» ποσότητα από πλαστικά καπάκια νερού και αναψυκτικών προσέφεραν στο Ionian οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου και μάλιστα για δεύτερη φορά, σε διάστημα λίγων μόλις μηνών. Οι μικροί μαθητές, επιδεικνύοντας αληθινή συνέπεια και ωριμότητα, συγκέντρωσαν για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο αριθμό από καπάκια, λίγες μόλις ημέρες πριν χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς.

Το σημαντικό είναι ότι οι μαθητές δεν έμειναν στα στενά πλαίσια και όρια του σχολείου, αλλά συγκεντρώνουν καπάκια από τις βόλτες τους ή τις εξόδους με τους γονείς τους, από τη γειτονιά, τα γηπεδάκια ή τις αλάνες που παίζουν. Μάλιστα, έχουν ευαισθητοποιήσει γονείς, συγγενείς και φίλους ώστε να μην πετούν τα καπάκια και να τους τα παραδίδουν, για να τα φέρνουν στο σχολείο τους.
Τελικά συγκεντρώθηκε και πάλι μια πολύ μεγάλη ποσότητα από αρκετές μεγάλες σακούλες, τις οποίες παρέδωσαν το πρωί της Τρίτης στο Ionian. Τα σημαντικό είναι ότι τα παιδιά γνωρίζουν επακριβώς για ποιο σκοπό προορίζονται τα καπάκια, δηλαδή για την ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ συνειδητά αντιλαμβάνονται ότι συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια!

Και υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου παραδίδει καπάκια στο ΙΟΝΙΑΝ
ΠΗΓΗ http://imerazante.gr/2015/05/20/100358

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου