Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΑς ΒΑΖΕΙ ΓΡΙΦΟΥς

ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΥΙΖ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ,, ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ!!!!!! ΑΥΡΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗς ΜΟΡΦΗ

5 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως βλέπω τον Αντίνοο στα γουλιά του Αγίου Ικώφ.
    Φίλε Αβραάμ «παπάδες» ζωγραφίζεις που έλεε κι ο νόνος μου!
    Βλέπω το Γιώργη να σε πετάει στη θάλασσα όμως, χα χα χα.


    Χουά χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΡΗ,, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ!!!,,, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΦΩΤΟ ΤΗς ΠΕΡΙΟΗς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εύρηκα τα Κάκαβα είναι!
    Κακακακακακα.

    Υ.Γ.
    Έμπλεξες με Θιακορισσιάνους και πρόσεχε!
    Εγώ σου προσφέρω βοήθεια, μη βιάζεσαι γιατί το μυαλό των «Βορείων» έχει δυνατότητα να δουλεύει με περισσότερες στροφές λόγω ψύχους και Μαΐστρου.

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΚΑΚΑΚΑ!!!!ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ (ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ) ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕς ΑΚΡΙΒΩς!!!!,,
    ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΟΓΙΟΝΑΡΕΙς,, ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩς ΓΝΩΡΙΣΕς ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΕΚΕΙ!!!! ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ!!, ΕΞΑΛΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΡΟΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕ ΤΡΕΛΟΣ ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟ,, ΟΤΙ ΟΡΓΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ,, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΑΡΣΕΝΗ"

    ΟΙ «ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΕΣ» ΑΛΥΚΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ

    Του ΣΠΥΡΟΥ ΑΡΣΕΝΗ*

    Είναι γνωστό όσους διαβάζουν τις μετά τον Όμηρο πραγματείες των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων υο επεισόδιο εκείνο που περιγράφει ότι οι βασιλείς των Μυκηνών και της Σπάρτης Αγαμέμνων και Μενέλαος προσπάθησαν με προσωπική επαφή να μεταπείσουν τον Οδυσσέα για να λάβει μέρος στην εκστρατεία εναντίον της Τροίας. Διότι αρχικά στον απεσταλμένο τους ο γιός του Λαέρτη είχε αρνηθεί κατηγορηματικά! Γνωρίζοντας την τόλμη του και την πανουργία του τον θεωρούσαν απαραίτητο για μια τόση επικίνδυνη πολεμική [περιπέτεια και δεν είχαν άδικο. Το ταξίδι τους στην Ιθάκη αναφέρεται στην Ιλιάδα χωρίς άλλες λεπτομέρειες στην Ραψωδία Ω. τις λεπτομέρειες τις διαβάζουμε στα μεθομηρικά κείμενα.


    Φαίνεται ότι ο Οδυσσέας έμαθε τον «κρυφό» ερχομό τους και προσπάθησε να τους ξεγελάσει κάνοντας τον τρελό. Πήγε λοιπόν στις αλυκές του νησιού και έκανε πως σπέρνει αλάτι μέσα στη θάλασσα.

    Έτσι όταν οι δύο Βασιλιάδες πήγαν να τον συναντήσουν στο παλάτι, έμαθαν ότι ο Οδυσσέας ήταν στη περιοχή των Αλυκών και προχώρησαν προς τα εκεί με σκοπό να του μιλήσουν και να τον μεταπείσουν. Εκεί ο Οδυσσέας μόλις τους είδε έκανε τον τρελό και ακολούθως η γνωστή σκηνή με το άροτρο και τον μικρό Τηλέμαχο.http://www.ithacanews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7250&Itemid=30

    ΑπάντησηΔιαγραφή