Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Μπουρούσης: "Ο Ολυμπιακός το φαβορί με την ΤΣΣΚΑ"



Μετά από δύο σερί χαμένους τελικούς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αλλάξει την ιστορία και να κατακτήσει το τρόπαιο, για πρώτη φορά μετά από είκοσι χρόνια. Ομοίως και ο Γιάννης Μπουρούσης που δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα στην κορυφή της Ευρώπης. Κάτι που θέλει να πετύχει με τη "Βασίλισσα".
Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στην εκπομπή "Το 10 το κακό" και τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη με αφορμή το Final Four που βρίσκεται προ των πυλών, σχολιάζοντας τους δύο ημιτελικούς και την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα. Μέσα σε όλα βέβαια χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε: Στο http://euroleague.sport24.gr

Για την προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του Final Four: "Να πούμε την αλήθεια ότι ο στόχος της ομάδας ήταν πάει στο Final Four. Θα ήταν μεγάλη αποτυχία αν δεν πηγαίναμε. Πρέπει να ετοιμαστούμε, έχουμε πέντε μέρες μέχρι το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε όλη τι πίεση υπάρχει. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Έχουμε ανταποκριθεί στα μεγάλα παιχνίδια. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Έχουμε διαβάσει πολύ την Φενέρμπαχτσέ. Είμαστε ενημερωμένοι από το σκάουτινγκ."
Για την Φενέρμπαχτσέ: "Είναι επιθετική ομάδα. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη. Διακαώς είναι στο Final Four. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος."
Για το αν η Φενέρμπαχτσέ μπορεί να ακολουθήσει το γρήγορο μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης: "Έχει δείξει ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό. Έχει τεσσαροπεντάρια που τρέχουν. Γενικά παίζει γρήγορο μπάσκετ. Δεν παίζουμε μόνο εμείς γρήγορο μπάσκετ. Καμιά φορά το γρήγορο μπάσκετ δεν σε βοηθάει, το ξέρουμε και εμείς και την έχουμε πατήσει."
Για το αν έχουν αλλάξει πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης: "Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα. Αυτή την εβδομάδα θα τα δουλέψουμε μέχρι την Πέμπτη που είναι και η τελευταία δυνατή προπόνηση. Όταν φτάνεις σε τέτοια παιχνίδια, μετράει η τύχη και το πάθος που θα δείξει ο κάθε παίκτης έστω και για τριάντα δευτερόλεπτα."
Για το τελευταίο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα: "Παίζαμε ένα ματς χωρίς ουσία. Και να χάναμε που λέει ο λόγος δεν λέει κάτι. Το μυαλό μας είναι εκεί. Δεν το λέω σαν δικαιολογία, προς Θεού, αυτοί που ξέρουν από μπάσκετ γνωρίζουν."
Για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four: "Σου είχα πει πριβέ ότι θα περάσει ο Ολυμπιακός την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει κάτι και για μένα είναι το φαβορί. Ας με πουν τρελό, δεν ξέρω. Δεν το λέω για άλλο λόγο. Απέκλεισε την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ την έχει κερδίσει δύο φορές. Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή ομάδα, έχει καλό προπονητή. Αλλά από την άλλη είπαμε ότι ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, παίζει δυνατό μπάσκετ, η ΤΣΣΚΑ τον νίκησε πολύ δύσκολα και χωρίς τον Σπανούλη στην Μόσχα. Για μένα σε αυτό το ματς είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Είναι ελληνική ομάδα πάνω απ’ όλα. Δεν έχει να κάνει που έχω παίξει και εγώ εκεί. Και ο Παναθηναϊκός να ήταν το ίδιο θα έλεγα."
Για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους για το Champions League: "Έχουν λίγο τα νεύρα τους με την ισοπαλία αλλά τώρα ετοιμάζονται για το ματς με την Γιουβέντους."
Για την ατμόσφαιρα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου": "Ο ισπανικός κόσμος της Μαδρίτης δεν είναι πάρα πολύ φανατικός. Με την Βαλένθια έπαιζαν με 80 χιλιάδες κόσμο και στο 2-2 κατάλαβες ότι υπάρχει τόσος κόσμος. Είναι άλλη κουλτούρα. Καλύτερα όμως να υπάρχει αυτό."

ΚΑΙ
15 ΜΑΙΟΥ ,,, ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΗΛΕΣΧΟΛΙΑΣΤΕς
Τρελαμένος ο Ιταλός σχολιαστής του ΤΣΣΚΑ-ΟΣΦΠ
DAILYMOTION.COM|ΑΠΟ SXPLVII

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου