Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Παιδικη χαρά στον Καραβόμυλο.



Το τελευταίο μήνα, έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια καθαρισμού των χόρτων από την Δημοτική Αρχή, στην ευρύτερη περιοχή του Καραβομύλου. Το παραλιακό μέτωπο, το αλσύλλιο, η παιδική χαρά, η περίμετρος της λίμνης, καθαρίστηκαν από τα χόρτα, τα ξερόκλαδα κ.λ.π.
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και στο εσωτερικό του χωριού. Στα σημεία που έγινε ο καθαρισμός, ήρθαν στην επιφάνεια δεκάδες σκουπίδια ( πλαστικά μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.αλ. ) που ασφαλώς δεν βρέθηκαν εκεί από μόνα τους!
Στην παιδική χαρά, εθελόντριες μητέρες, ( για ν’ ακριβολογούμε τρεις τον αριθμό!!! ) , ανέλαβαν δράση και καθάρισαν τον χώρο.
Θα πρέπει τώρα να επισημάνουμε, πως στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης, η μόνη παιδική χαρά που λειτουργεί, είναι αυτή του Καραβομύλου! Με αποτέλεσμα τα απογεύματα να γίνεται εκεί το αδιαχώρητο! Γονείς επισημαίνουν την ανάγκη προσθήκης και άλλων οργάνων για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με περισσότερη άνεση. Προτείνουν μάλιστα, τα όργανα από την παιδική χαρά που «ξηλώθηκε» από τη παραλία της Σάμης, να μεταφερθούν στον Καραβόμυλο.
Προσυπογράφουμε και προβάλουμε το αίτημα,… ευελπιστώντας σε ώτα ακουόντων!
Τάσος Καβαλλιεράτος.
http://vlahatasamis.gr/vlahata-samis-eidiseis/kefalonitika-nea/item/13164-gia-tin-paidiki-xara-ston-karavomylo

και σχολιασμος!!

  • Christina Michalatou Τασο αυτη η παιδικη χαρα ειναι καταπληκτικη! Διπλα στην θαλασσα κ κατω απο τα δεντρα! Πηγαιναμε τον γιο μου περσι κ τρελαινοταν να καθεται με τα αλλα παιδακια της περιοχης, επαιζαν ποδοσφαιρο κ οι ολοι οι γονεις πολυ καλοι ανθρωποι. Εγω δεν ξερω κανεναν απο τον Καραβομυλο ομως ολοι ηταν ομιλητικοι κ ευχαριστοι. Αυτη η παιδικη χαρα εχει μεγαλα θεματα οπως ολη η περιοχη, σκουπιδια, αγρια χορτα κ τα παιχνιδια ειναι πολλα σκουριασμενα κ σε ασχημη κατασταση. Δεν ηξερα οτι η παιδικη χαρα εκλεισε στην σαμη, αλλη μεγαλη γελοιοτητα. Δικαια αναρωτιεστε αν μπορουν να μεταφερθουν εκει τα παιχνιδια αλλα κ αυτα δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση κ οπως θα θυμασαι καποιος κυριος εθελοντικα προσπαθησε να τις φτιαξει. Νομιζω οτι εθελοντικα ολοι , οπως μπορει ο καθενας πρεπει να βοηθησουμε ωστε να συντηρηθουν τα υπαρχοντα αν γινεται κ να μενει καθαρη . Εγω προθυμοποιουμαι να το κανω για την περιοδο που θα ειμαστε εκει. Ιδεες χρειαζονται κ πιεση συνεχη σε δημοτικη αρχη. Επισης καποιες προσφορες απο καταστηματαρχες ή οποιον μπορει να δωσει κατι ωστε να μαζευτουν καποια χρηματα κ για την συντηρηση, αγορα καινουριων ή για αλλες δραστηριοτητες που μπορουν να γινουν εκει. Ακομα κ 1 € αν δωσει ο καθενας ειναι κατι. Χρειαζεται μεγαλη προσπαθεια κ ειναι χρονοβορο αλλα αξιζει τον κοπο , η περιοχη ειναι ενα διαμαντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου