Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμα όργανο της κομμουνιστικής συμμορίας μας προέκυψε λοιπόν στην Κεφαλονιά, με την επωνυμία «Ερασιτεχνικό Θέατρο Κεφαλονιάς».
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο «καλλιτεχνικός» χώρος, της θολοκουλτούρας και του εθνομηδενισμού στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αλώθηκε και αυτός με τη σειρά του από τους μαρξιστές, όπως άλλωστε συνέβη και με όλους τους χώρους που θα καλλιεργούσαν τη νέα υποκουλτούρα και τον απολιτισμό των νεοραγιάδων (Παιδεία, ΜΜΕ κλπ.). Ειδικά ο χώρος του θεάτρου και της τηλεόρασης υπήρξε για τους νεομπολσεβίκους πεδίο δόξης λαμπρόν.

Καθόλου λοιπόν δεν παραξενεύει εμάς αλλά και όσους είχαν τα μάτια τους ανοιχτά και είδαν το νεοελληνικό δράμα που παίχτηκε στα χρόνια της «αλλαγής» και της «προόδου», η παράσταση που έδωσε η προαναφερόμενη θεατρική ομάδα, δήθεν για τη «νίκη των λαών κατά του φασισμού και του ναζισμού» αλλά στην ουσία για τη μάχη που δίνει όλο το σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Καλολαδωμένα στρατιωτάκια της καθεστωτικής προπαγάνδας και των παγκόσμιων αφεντικών τους, προέβησαν σε μία αήθη επίθεση εναντίον ενός Ελληνικού Κόμματος, απλά και μόνο για να δώσουντα διαπιστευτήριά τους σε αυτό που πραγματικά υπηρετούν και το οποίο δεν είναι βέβαια το θέατρο αλλά το αντεθνικό και μισελληνικό καθεστώς,το οποίο λίγο πριν εκπνεύσει οριστικά και αμετάκλητα, τα δίνει όλα εναντίον του μοναδικού τουεχθρού, της Χρυσής Αυγής.
Ως Πυρήνας Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Χρυσής Αυγής, καταγγέλουμε τη συγκεκριμένη «θεατρική ομάδα» στους Κεφαλλήνες και τους παροτρύνουμε να την αντιμετωπίζουν όπως κι εμείς, ως άλλο ένα κομματικό γκρουπούσκουλο, το οποίο ουδεμία σχέση με την Τέχνη έχει, αλλά λειτουργεί ως φερέφωνο και εργαλείο του αριστερού κομματικού μηχανισμού. Όσο για τη συντροφιά του κόκκινου θιάσου, τους διαμηνύουμε ότι στη ζωή ότι δίνεις… παίρνεις.
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου