Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Τα αιτήματα του "Τσε¨" της Αγίας Σοφίας

 
 
 ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ   KEFALONIAPRESS
Υπάρχουν ακρίτες στην Κεφαλονιά? Και ομως υπάρχουν!ορισμένες περιοχές του νησιου μας στη Βόρειο Κεφαλονιά μοιάζουν με ακριτικα χωριά.  Ενα από αυτά είναι η Αγία Σοφία.  Οσοι έχετε κατέβει στην πανέμορφη παραλία της  θα έχετε δει στο έμπα του χωριού την Ελληνική σημαία να κυμματίζει σε ένα σπίτι και δίπλα της μια σημαία με τη μορφή του Τσε Γκουεβάρα. Εκεί ζει ο "Τσε" της Αγίας Σοφίας. 
Τον συνάντήσαμε στο σπίτι του και απο την πρώτη στιγμή μας κέρδισε με την ευγένεια και τον καλόκαρδο χαρακτήρα του ...

Μας είπε και διαπιστώσαμε λοιπόν:
Αυτός και άλλα δέκα άτομα μένουν στο χώρο εκεί όλο το χρόνο.Το καλοκαίρι γεμίζει κότερα με πολλούς Ιταλούς και άλλων εθνικοτήτων τουρίστες. Στην Αγία Σοφία υπάρχει ταβέρνα και μικρό μπάρ για εξυπηρέτηση του κόσμου.
Νερό δυστυχώς παρά τις πολλές προσπάθειες δεν υπάρχει.
Τι ζητάει ο Τσε" ; 
Απλά ο Δήμος να αλλάξει τις βάσεις και τις λάμπες στις κολώνες απο τις 27 που έχουν καταστραφεί (λειτουργεί μόνο μία) έτσι ώστε οι ξένοι όταν βγαίνουν και μπαίνουν τα βράδια έξω να βλέπουν που πατάνε . Εχει επανηλλειμένα ενοχλήσει τον δήμο για το πρόβλημα αλλά εισέπραξε αδιαφορία (η αρμοδιότητα της αλλαγής ανήκει στο Δήμο Κεφαλονιας και όχι στην ΔΕΗ.) Ο  Τσε , δεν ζήτησε τίποτε για τον εαυτό του, για το χωριό του ζήτησε να γίνει κάτι, κάτι πολύ απλό. Φωωωωωωωως!
Και να πεις ότι δεν έχουν λάμπες εκεί στο Δήμο! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου