Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!!ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Λίγο πρίν ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Αργοστολίου αφιερωμένη στη ΄΄ΜΑΝΑ΄΄που γιορτάζει σήμερα. Το πρόγραμμα : Ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ομιλία με θέμα: Ο ρόλος της μάνας σήμερα΄΄ από την καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Αργοστολίου κ.Σ. Ζαχαράτου Φιλόλογο Εγινε ΄΄καλοσώρισμα΄΄ από το Δ.Σ του Λ.Ε.Α της νεογέννητης κόρης του κ.Δ.Πολλάτου και εδόθηκαν δώρα από την κ. Ευρώπη Μοσχονά Μαραγκάκη, Πρόεδρο του Λ.Ε.Α. και τιμήθηκαν οι δύο χορέυτριες του Λ.Ε.Αργοστολίου που μπήκαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα για σπουδές(κ.κ.ΛΑΛΛΗ ΚΟΚΚΟΣΗ)και το όμορφο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε από τις παιδικές χορευτικές ομάδες νηπίων και δημοτικού του Λ.Ε.Α που ενθουσίασαν χορεύοντας νησιώτικα και καταχειροκροτήθηκαν από τον μεγάλο αριθμό των παρευρισκομένων που είχε ΄΄γεμίσει ΄΄ασφυκτικά το κέντρο ΄΄Αθηνά΄΄ευγενική παραχώρηση της οικογένειας Βαγγελάτου.

Προσφέρθηκαν γλυκίσματα και τσαι από κυρίες μέλη του Δ.Σ του Λυκείου Ελληνίδων.Το παρόν από την μεριά της εκκλησίας έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Σ.Πετεινάτος και από την πολιτική ηγεσία ο Αντ/ρχος κ.Ε.Κεκάτος
(ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΑΛΗΣ)
Ο Spiros Sakalis πρόσθεσε 164 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!!ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου