Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Τουριστική Επιτροπή παρουσίασε τα συστήματα πιστοποίησης ποιότητας των επιχειρήσεων

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα η τουριστική επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς με ένα πολύ ενδιαφέρον και άκρως σημαντικό ζήτημα, τα συστήματα πιστοποίησης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
Τα συστήματα πιστοποίησης δεν είναι τίποτα άλλο από τα γνωστά σε όλους μας ISO, αυτό ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα μέτρησης της ποιότητας ενός προϊόντος και για το κάθε είδος ξεχωριστά.
Στον κόσμο της πιστοποίησης θέλησε να μας βάλει ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Κώστας Πρέντζας, ο οποίος μας είπε ότι η όλη ιδέα ξεκίνησε από την συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής με τον κ. Λευκαδίτη να τονίζει ότι πρέπει ο ιδιώτης να πιστοποιεί το προϊόν που διαθέτει στην αγορά. Ο κ. Πρέντζας όπως μας είπε αυτό δεν είναι δυνατόν, για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν τα συστήματα πιστοποίησης, πρότυπα διεθνώς αναγνωρισμένα, που παρέχουν στον επιχειρηματία τα εργαλεία που χρειάζεται για να αναδείξει το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχει.  Ο κ. Πρέντζας αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα iso που υπάρχουν στην αγορά και αφορούν το managment, την υγεία, το περιβάλλον, την ενεργειακή διαχείριση, την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών, μέχρι και την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων.
δειτε βίντεο και φωτορεπορταζ στον σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου