Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στο ληξουριώτικο οινοποιείο Φοίβος και στις ποικιλιές της Κεφαλονιάς, στο classic nuveau στη Νέα Σμύρνη

Προχθές την Τετάρτη το βράδυ, στο πιο in μπαρ Classic Nuveau (best top ten της Αθήνας) στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη, έγινε πολύ μεγάλη εκδήλωση, αφιερωμένη στο Ληξουριώτικο οινοποιείο Φοίβος και στις ποικιλίες της Κεφαλονιάς.
Σ ένα πανέμορφο και πολιτισμένο χώρο, μαζεύτηκαν 100 οινόφιλοι της Αθήνας, για να γνωρίσουν και να γευτούν τις σπάνιες και δυνατές ποικιλίες της Κεφαλονιάς από το οινοποιείο Φοίβος. Ειδικοί και μη γευσιγνώστες, δοκίμαζαν με επιφωνήματα έκπληξης, ευφορίας και απόλαυσης, τα κρασιά με τις ποικιλίες : Τσαούσι, βοστιλίδι, μοσχατέλλα, θειακό, αρακλινό, θηνιάτικο αλλά και τα πολυβραβευμένα κρασιά Βαρκαρόλα (ρομπόλα), Μύηση (μαυροδάφνη) και Αντίδοτο (ροζέ).
Τα οινοποιείο αντιπροσώπευσε επάξια, ο Νίκος Κουμεντάκης που αντιπροσωπεύει τα κρασιά Φοίβος στην Αθήνα και Αμφιτρύων της βραδιάς ο ευγενής Νίκος Κλεισιώτης.
Η βραδιά τελείωσε τις μικρές νυχτερινές ώρες και οι κεφαλλονίτικες ποικιλίες, έκλεψαν την καρδιά, το λαρύγγι και τις εντυπώσεις, όλων όσων ήταν ξύπνιοι εκείνη την ώρα στην Νέα Σμύρνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου