Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ FINAL FOUR ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΑΔΑ


Γιάννη Μπουρούση, συγχαρητήρια. Και φέτος σε ελληνικά χέρια.

ΘΡΥΛΕ
ΣΕ    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,,ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,, ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ! 

ΚΑΙ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Εχουμε και λέμε. Αυτά πέτυχε ο Ολυμπιακός την τελευταία 7ετία:
2009: 4η θέση
2010: 2η θέση
2012: 1η θέση
2013: 1η θέση
2015: 2η θέση
Πέντε συμμετοχές σε Final-4 σε επτά χρόνια και τέσσερις Τελικοί. Δυο τρόπαια με έναν ασύλληπτο θρίαμβο και μια χορταστική 100άρα. Υπερβάσεις, νέες υπερβάσεις ακόμη και με μειονέκτημα έδρας. Νίκες απέναντι σε μεγαθήρια. Ελληνικός κορμός και ένας αληθινός ηγέτης. Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία πράγματα από το 2009 μέχρι απόψε το βράδυ. Και το σημαντικότερο είναι πως έχει και μέλλον.
Γι' αυτό, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος για στενοχώριες. Στόχος της ομάδας πρέπει να είναι (και θα είναι) η συμμετοχή στο Final-4 της επόμενης σεζόν, στο Βερολίνο. Αυτή είναι η μοίρα της, να πρωταγωνιστεί.
Μακάρι στη Γερμανία να δούμε και τον Παναθηναϊκό. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αυτές τις δυο ομάδες δυνατές. Οχι αναγκαστικά συμφιλιωμένες. Αλλωστε η έννοια της αντιπαλότητας είναι το αλατοπίπερο κάθε μεγάλης κόντρας. Μακάρι από εδώ και στο εξής οι μάχες τους να περιορίζονται εντός παρκέ. Κι ας κερδίζει ο καλύτερος.
Αυτά. Και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου